Konya Beyşehir Göl Festivali 2024 başlıyor! Ünlü isimler sahne alacak

Konya’nın Beyşehir ilçesinde düzenlenen ve geleneksel hale gelen Beyşehir Göl Festivali, bu yıl 24 Temmuz - 28 Temmuz tarihleri arasında yapılacak. Etkinlikte ünlü isimler de sahne alacak. İşte Beyşehir Göl Festivali 2024 programı.

Konya Beyşehir Göl Festivali 2024 başlıyor! Ünlü isimler sahne alacak

Bu yıl Beyşehir Belediyesi tarafından 17’incisi düzenlenecek olan Uluslararası Beyşehir Göl Festivali’nde sahne alacak ünlü sanatçılar belli oldu.

2024 BEYŞEHİR GÖL FESTİVALİ NE ZAMAN YAPILACAK?

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, festivalin 28 Temmuz - 30 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı bildirildi. 24-28 Temmuz tarihlerinde 5 gün sürecek festival alanında ise 22-31 Temmuz tarihlerinde de stand alanları ziyaret edilebilir olacak.

konya-beysehir-gol-festivali-2024-basliyor-unlu-isimler-sahne-alacak-001.jpg

BEYŞEHİR GÖL FESTİVALİ 2024 HANGİ SANATÇILAR VAR?

Başkan Bayındır, gerçekleştirilecek organizasyonla ilgili şu bilgilendirmelere yer verdi: “17’incisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Beyşehir Göl Festivali’nde 24 Temmuz Ekin Uzunlar, 25 Temmuz Özgür Can Çoban, 26 Temmuz Kolpa, 27 Temmuz Zara, 28 Temmuz Burak Bulut ve Kurtuluş Kuş gibi ünlü isimler sahne alacak.”

Başkan Bayındır konuşmasının devamında ise, “Memleketimize bu güzide festival kazandırılırken belediyemize hiçbir ek yük getirmeyeceğimizi, yüklenici firma ve sponsorlar aracılığıyla bu organizasyonun gerçekleştirileceğini tekrar hemşehrilerimize duyurmak istiyorum.

Hem stand kiralamaları ile hem de festivale sponsor olarak destek verecek tüm hemşehrilerimize şimdiden teşekkür ediyorum. Dolu dolu etkinliklerle gerçekleştirilecek festivalimize tüm hemşerilerimizi davet ediyorum.” dedi.

konya-beysehir-gol-festivali-2024-basliyor-unlu-isimler-sahne-alacak.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.