Konya bir şehidini daha kalbine gömdü

Irak’ın kuzeyinde yürütülen operasyon sırasında şehit düşen Topçu Teğmen Fikret Dinçer, Konya'da son yolculuğuna uğurlandı.

Konya bir şehidini daha kalbine gömdü

Irak'ın Kuzeyindeki Hakurk bölgesinde yürütülen operasyon sırasında şehit düşen askerlerden Topçu Teğmen Fikret Dinçer’in naaşı ikindi namazından önce ambulansla Beyhekim Devlet Hastanesi morgundan alınırak polis araçlarından oluşan konvoyla Musalla Mezarlığındaki Namazgah'a getirildi. 

Şehidin eşi Şerife ve 6 aylık kızı Mina ile annesi Zübeyde ve babası Ali Dinçer Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak, kahraman askerimizden helallik istedi. Acılı aileyi askerler ve vatandaşlar teskin etmeye çalıştı. 

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Cenaze törenine, şehidin ailesi ve yakınları ile Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Sağlık Bakan Yardımcısı Muhammet Güven, Konya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, milletvekilleri, ilçe belediye başkanları, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İkinci namazının ardından cenaze namazını Konya İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu kıldırdı. 

Şehidimizin naaşı daha sonra silah arkadaşları ve vatandaşların omuzlarında Konya Şehitliğine götürülerek burada dualarla toprağa verildi. Ardından şehidimizin manevi huzurunda saygı atışı yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.