Konya Büyükşehir, afetlerde hizmet verecek 4 mobil mutfak aracı aldı

Konya Büyükşehir Belediyesi, yaşanabilecek afetlerde vatandaşlara hızlı yemek hizmeti vermek için 2 adet tır ve 2 adet kamyondan oluşan dört araçlık mobil mutfak ve ikram aracını hizmete aldı.

Konya Büyükşehir, afetlerde hizmet verecek 4 mobil mutfak aracı aldı

Konya Büyükşehir Belediyesi, doğal afetlerde kullanılmak üzere 2 tır ve 2 kamyondan oluşan 4 araçlık mobil mutfak ve ikram aracını hizmete aldı.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, doğal afet durumlarında vatandaşların en büyük ihtiyaçlarından birisinin yemek olduğunu belirterek, bu konuda hizmet vermek üzere dört mobil aracı hizmete sunduklarını söyledi.

Mobil mutfak ve ikram araçlarının doğal afetlerde vatandaşlara daha hızlı hizmet vermek için önemli bir görevi yerine getireceğini kaydeden Başkan Altay, “Araçlarımız döner dahil her türlü çorba ve sıcak yemek yapma ve servis etme imkanını sahip. Allah göstermesin ama ülkemizin her yerinde olası afet durumlarında görev yapacaklar. Bir tanesi Türkiye Belediyeler Birliği tarafından verilen toplam dört aracımızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

afet-durumunda-hizmet-vermek-icin-4-mobil-mutfak-hizmete-girdi-4.jpg

afet-durumunda-hizmet-vermek-icin-4-mobil-mutfak-hizmete-girdi-3.jpg

afet-durumunda-hizmet-vermek-icin-4-mobil-mutfak-hizmete-girdi-2.jpg

afet-durumunda-hizmet-vermek-icin-4-mobil-mutfak-hizmete-girdi-1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.