Konya Büyükşehir Belediyesi 2023 maaş zamları belli oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi ile KOSKİ'de çalışan şirket personelinin maaşında yapılacak artış belli oldu. Bir de müjde paylaşıldı, maaş zammına ek olarak seyyanen iyileştirme de yapılacak.

Konya Büyükşehir Belediyesi 2023 maaş zamları belli oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi'nde şirket personeli olarak çalışanların beklediği haber geldi, maaşlarında yapılacak zam oranı belli oldu. 

Konya Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı İsmail Tanoğlu, sosyal medya hesabından zamma ilişkin oranı ve ek olarak seyyanen iyileştirmeye dair mesajı paylaştı. 

Paylaşımda şu ifadeler yer aldı: 

“Konya Büyükşehir Belediyesi’nde her kademede çalışan arkadaşlarımla biz büyük bir aileyiz. Belediyemizde şirket personeli olarak çalışan arkadaşlarımıza bu ay Toplu İş Sözleşmesi gereğince yüzde 15,40 enflasyon farkı olarak zam uyguladık.

Buna ilave olarak sizlerle bir müjde daha paylaşmak istiyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın yaklaşımları doğrultusunda bu ay Konya Büyükşehir Belediyemiz ve KOSKİ Genel Müdürlüğü’nde çalışan şirket personeli çalışanlarımıza yüzde 15,40 zam oranına ilave olarak her ay net 1.500 lira daha seyyanen iyileştirme yapma kararı aldık. Allah bereketini artırsın. Ailelerinizle birlikte güle güle, sağlıklı günlerde harcayın. Hep birlikte Konya'mız için çalışmaya gayret edeceğiz.”

konya-buyuksehir-belediyesi-maas-zamlari-belli-oldu.png

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum