Konya Büyükşehir bisiklet dağıtımını tamamladı

Konya’nın merkez Karatay, Meram ve Selçuklu da dahil tüm ilçelerinde Güle Oynaya Camiye Gel bisikletlerinin dağıtımı tamamlandı. Peki dağıtım yerlerinden bisikletlerini alamayanlar ne yapacak? Detayı Başkan Uğur İbrahim Altay verdi.

Konya Büyükşehir bisiklet dağıtımını tamamladı

Konya projesi Güle Oynaya Camiye Gel’de 2023 yılı da tamamlandı, 40 gün sabah namazını camide kılan çocuklara bisikletleri dağıtıldı.

Merkez Karatay, Meram ve Selçuklu da dahil, 31 ilçenin tamamında Güle Oynaya Camiye Gel bisikletlerinin dağıtımı tamamlandı.

DAĞITIM YERİNDEN BİSİKLETİNİ ALAMAYANLAR NE YAPACAK?

40 gün sabah namazını camide kılan 24 bin 290 çocuğun bisiklet almaya hak kazandığı proje kapsamında dağıtımlar, evlere yakın camilerde yapıldı. Peki dağıtım yerlerinden bisikletlerini alamayanlar ne yapacak? Cevabı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay verdi.

Altay, “Güle Oynaya Camiye Gel projemizde 31 ilçemizde bisiklet dağıtımını tamamladık. Tüm velilerimize, din görevlilerimize, arkadaşlarıma ve camilerimizi neşelendiren çocuklarımıza gönülden teşekkür ederim. Dağıtım yerlerine gelemeyen arkadaşlarımız merak etmesinler, toplu dağıtım yerleri mesaj ile kendilerine bildirilecek.” ifadelerini kullandı.

konya-buyuksehir-bisiklet-dagitimini-tamamladi.jpeg

GÜLE OYNAYA CAMİYE GEL 2024 HEYECANI ŞİMDİDEN BAŞLADI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’nin en önemli gençlik projelerinden birisi olan “Güle Oynaya Camiye Gel Projesi”nin her yıl olduğu gibi bu yıl da Konyalılardan büyük teveccüh gördüğü ifade etti.

Proje ile amaçlarının camilerin çocuk sesleriyle şenlenmesi ve çocuklar da namaz bilincinin oluşturulması olduğunu kaydeden Başkan Altay, “Projemiz bu yıl da başarıyla tamamlandı hamdolsun. 31 ilçemizde bisiklet dağıtım işlemleri sona erdi. Başvuru yaptığı camide en az 40 gün boyunca sabah namazına gelerek bisiklet almaya hak kazanan 8 ve 9 yaşındaki yaklaşık 25 bin yavrumuza bisikletlerini teslim ettik. Projeyi hayata geçirdiğimiz 2018 yılından bugüne kadar da 95 bin bisikleti çocuklarımızla buluşturmuş olduk” diye konuştu.

Başkan Altay, “Projemizin her yıl büyüyerek devam ediyor olması bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Çocuklarımızı en güzel şekilde yarınlara hazırlamak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

Konya sokakları bisikletlerle daha renkli hale gelirken, çocukları şimdiden Güle Oynaya Camiye Gel 2024 projesi heyecanı sardı.

konya-buyuksehir-bisiklet-dagitimini-tamamladi.jpg

konya-buyuksehir-bisiklet-dagitimini-tamamladi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.