Konya Büyükşehir ilk oruç hediyesi 2023 başvurusu başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan ayında gelenek haline getirdiği ilk oruç hediyesi, 2023 yılı Ramazan’da da devam ediyor. Başkan Uğur İbrahim Altay, hediye verilecek yaş aralığını açıkladı, başvuru tarihi ve linkini de verdi.

Konya Büyükşehir ilk oruç hediyesi 2023 başvurusu başlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi 2023 yılı Ramazan ayında ilk oruç hediyesi verecek mi, Konya ilk oruç hediyesi 2023 kimlere verilecek, ilk oruç hediyesini hangi yaştaki çocuklar alacak, ilk oruç hediyesi başvurusu nasıl yapılacak? Merakla beklenen açıklama geldi.

KONYA BÜYÜKŞEHİR İLK ORUÇ HEDİYESİ 2023

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu akşam 7 ve 8 yaş arkadaşlarım için ilk oruç hediyesi duyurumuzu yapacağım.” ifadelerini kullandı.

Başkan Altay, akşam yaptığı açıklamada da, "İlk oruç hediyesi için 7-8 yaş çocuklarımızdan bu sene ilk orucunu tutanlar 24 Mart - 06 Nisan 2023 tarihleri arasında internet üzerinden başvuru yapabilirler. İftar ve sahur sofralarının bereketi tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum." ifadelerini kullandı.

Başkan Altay’ın bu açıklaması sonrası Konya İlk Oruç Hediyesi Başvurusu 2023 ne zaman başlayacak? sorusu cevabını bulmuş oldu.

Çocuklar ve aileleri, şimdi merakla başvuru ekranının açılacağı gün ve saati bekliyor.

KONYA BÜYÜKŞEHİR İLK ORUÇ HEDİYESİ BAŞVURUSU 2023 İÇİN TIKLAYIN

konya-buyuksehir-ilk-oruc-hediyesi-2023-basvurusu-basliyor.jpeg

KONYA’DA GEÇEN YIL 42 BİN ÇOCUK İLK ORUÇ HEDİYESİ ALDI

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2022 yılında “İlk Oruç Satın Alma geleneğimiz devam ediyor.” diyerek duyurduğu Konya İlk Oruç Hediyesini, 7-8 yaşında ilk orucunu tutan ve başvuru yapan ilk 42.000 çocuğa vermişti.

konya-buyuksehir-ilk-oruc-hediyesi-basvurusu-2023-basladi.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum