Konya Büyükşehir ilk oruç hediyesi başvurusunda son 4 gün

Bir Konya geleneği haline gelen Büyükşehir Belediyesinin ilk oruç hediyesi için başvurular 4 gün sonra tamamlanıyor. İlk oruç hediyesi için şu ana kadar binlerce başvuru yapıldığı öğrenildi.

Konya Büyükşehir ilk oruç hediyesi başvurusunda son 4 gün

Konya Büyükşehir Belediyesi, 2024 yılında da ilk orucunu tutan 7 ve 8 yaşındaki çocukları çeşitli hediyelerle sevindirecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çocuklarda Ramazan bilinci oluşturmak ve Ramazan ayının maneviyatını yaşatmak amacıyla ilk kez oruç tutan çocukları sevindirmeye bu yıl da devam ettiklerini belirtti.

Ramazan’ın aynı zamanda sabır ve dayanışma ayı olduğunu ifade eden Başkan Altay, “Kıymetli yavrularımız da ilk oruçlarıyla sabrın ve kardeşliğin ne kadar önemli olduğunu daha iyi kavrayacaktır. Büyükşehir Belediyesi olarak bu yıl da ilk defa oruç tutan çocuklarımızı hediyelerle sevindirerek teşvik ediyoruz. Bu kapsamda onlar için çeşitli sürpriz hediyeler hazırladık. İlk oruç hediyesi için 7-8 yaş grubundaki çocuklarımızın başvurularını internet üzerinden online olarak alıyoruz. İftar ve sahur sofralarının bereketi olan tüm çocuklarımızın gözlerinden öpüyor, hayırla ve sağlıkla bayrama ulaşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” dedi.

BİNLERCE BAŞVURU YAPILDI

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin Ramazan geleneğini yaşatmak amacıyla 7 ve 8 yaşındaki çocukları kapsayan ilk oruç hediyesi için başvurular 12 Mart’ta başladı ve şu ana kadar binlerce başvuru yapıldı.

SON 4 GÜN

İnternet üzerinden yapılan başvurular, 25 Mart 2024 tarihinde sona erecek. Hemen sonrasında da Konya Büyükşehir Belediyesi ilk oruç hediyelerinin dağıtımı başlayacak.

konya-buyuksehir-ilk-oruc-hediyesi-basvurusunda-son-4-gun.jpeg

KONYA İLK ORUÇ HEDİYESİ BAŞVURUSU 2024 ŞARTLARI

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre başvuru şartları şöyle:

İlk Oruç Kampanyamıza başvuru yapan 7-8 yaş grubundaki çocuklarımıza sürpriz hediyeler verilecektir.

01.01.2016 - 31.12.2017 arası doğmuş çocuklar başvuru yapabilir.

Başvuru sahibinin ikamet adresinin Konya’da olması gerekmektedir.

Girilen bilgilerin doğruluğu Kimlik Paylaşım Sistemi (KPS) üzerinden kontrol edilecek, kampanya şartlarına uymayan ya da yanlış bilgi içeren başvuru kayıtları silinecektir. Adres ve yaş bilgilerinizin Mernis sisteminden doğrulanamadığı için kaydınızın silinmesi durumunda Konya Büyükşehir Belediyesi herhangi bir sorumluluk taşımaz.

Gerekli durumlarda başvuru esnasında gireceğiniz telefon numarası üzerinden iletişim sağlanacaktır. Lütfen telefon numaranızın doğruluğundan emin olunuz.

KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLK ORUÇ HEDİYESİ 2024 BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.