Konya Büyükşehir’in 2022 şivlilik kutuları yola çıktı! İçinde neler var?

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl 100 bin çocuğa şivlilik hediye kutusu gönderiyor. Başvurular alındı, hediyeler adreslere kargo aracılığıyla gönderilmeye başlandı. Peki, 100 bin şivlilik hediye kutusunda neler var? İşte cevabı.

Konya Büyükşehir’in 2022 şivlilik kutuları yola çıktı! İçinde neler var?

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, şehre özgü gelenek şivlilik kültürünün yaşatılması için bu yıl 100 bin çocuğa hediye gönderiyor. Başvurular alındı, şivlilik hediye kutuları hazırlandı, başvuru yapılan adreslere hediyeler yola çıktı.

konya-buyuksehirin-2022-sivlilik-kutulari-yola-cikti-icinde-neler-var-001.jpg

BAYRAM HAVASI

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’ya özgü bir gelenek olan şivliliğin, mübarek üç aylar ile özdeşleştiğini belirterek, bu özel günün tüm şehirde adeta bir bayram havasında geçtiğini söyledi.

Bu özel günde çocuklara şivlilik ikramında bulunan Başkan Altay, Büyükşehir Belediyesi olarak çocukları mutlu etmek için çalıştıklarını ifade ederek, “Bu yıl 5-10 yaş aralığındaki çocuklarımızı geçen yıl olduğu gibi şivlilik hediyeleri ile sevindiriyoruz. İnternet üzerinden başvurularını aldığımız 100 bin çocuğumuz için sürpriz hediyeleri adreslere kargolama işlemlerine başladık. Bütün hediyeleri en kısa sürede yavrularımıza ulaştıracağız. Ayrıca bu güzel geleneği yaşatan tüm Konyalı hemşehrilerime de şükranlarımı sunuyorum. Üç aylarımız hayırlı mübarek olsun.” ifadelerini kullandı.

konya-buyuksehirin-2022-sivlilik-kutulari-yola-cikti-icinde-neler-var.jpg

KONYA BÜYÜKŞEHİR 2022 ŞİVLİLİK HEDİYE KUTUSU İÇİNDE NELER VAR?

Online olarak başvurularını yapan çocuklar, şimdi Konya Büyükşehir Belediyesi 2022 şivlilik hediye kutusunun içinde neler olduğunu merak ediyor. Alınan bilgiye göre; hediye kutusunun içinde; şeker, kuruyemiş ve kekin yanı sıra bir boyama kitabı, bir boya kalemi takımı, bir denge oyunu seti, bambu çubukları oyun seti, puzzle ve anlat lütfen oyun seti yer alıyor. Ayrıca kutudan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından kaleme alınan bir de not çıkıyor.

konya-buyuksehirin-2022-sivlilik-kutulari-yola-cikti-icinde-neler-var-003.jpg

KONYA 100 BİN ŞİVLİLİK HEDİYE KUTUSU NE ZAMAN GELİR?

Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 100 bir şivlilik hediyesinin kargolama işlemlerinin başladığı, başvuru yapanlara hediyelerinin en kısa sürede ulaştırılacağı bildirildi.

konya-buyuksehirin-2022-sivlilik-kutulari-yola-cikti-icinde-neler-var-002.jpg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
67 Yorum