Konya çiftçisi son görevi yaptı! Başkan Şaban Güven toprağa verildi
Uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Konya Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Şaban Güven, 70 yaşında hayatını kaybetti. Güven, çok sayıda çiftçinin de katıldığı cenaze töreniyle İçeri Çumra’da toprağa verildi.
Konya Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Şaban Güven hayatını kaybetti. Uzun süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Güven’in vefatı, ailesi, yakınları ve tarım camiasında büyük üzüntüye neden oldu.
70 YAŞINDA HAYATINI KAYBETTİ
Konya’da sulama kooperatiflerinin çatı kuruluşunda başkanlık görevini yürüten Şaban Güven, 70 yaşında hayata veda etti. Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle tedavi altında bulunan Güven’den gelen acı haber, sevenlerini yasa boğdu.

SON YOLCULUĞUNA İÇERİ ÇUMRA’DA UĞURLANDI
Şaban Güven için bugün Çumra ilçesine bağlı İçeri Çumra Mahallesi’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazının ardından kılınan cenaze namazına Güven’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda kişi katıldı. Cenazede oluşan kalabalık objektiflere böyle yansıdı.

CENAZEDE YOĞUNLUK OLUŞTU
Cenaze namazının ardından Şaban Güven’in naaşı omuzlara alınarak son yolculuğuna uğurlandı. Güven’i uğurlamak isteyenlerin oluşturduğu kalabalık, mezarlığa kadar uzandı.
Şaban Güven’in cenazesi, dualar eşliğinde İçeri Çumra Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.






Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.