Konya çok yüksek riskliymiş, kimin umurunda! Yine aynı görüntü

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle yaşanan zorlukların dile getirildiği son dönemde, çok yüksek riskli iller arasındaki Konya’dan yine manzara yansıdı. 2 eğlence merkezine baskın yapan polis, içeride 37 kişi buldu ve 233 bin lira ceza yazdı.

Konya çok yüksek riskliymiş, kimin umurunda! Yine aynı görüntü

Konya, dün güncellenen koronavirüs risk haritasında yine kırmızı, yani çok yüksek riskli iller arasında yer aldı. Buna rağmen tedbirleri ihlal edenlerin ısrarı sürüyor.

YİNE EĞLENCE MERKEZİ YİNE AYNI MANZARA

Selçuklu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokağa çıkma kısıtlaması olan saatlerde kurallara uyulmayan mekanlara yönelik uygulamaları sırasında Musalla Bağları Mahallesi'nde bulunan 2 iş yerinin açık olduğunu tespit etti.

VUR PATLASIN, ÇAL OYNASIN!

Operasyon düzenleyen ekipler, aralarında kadınların da bulunduğu 37 kişinin, alkol ve müzik eşliğinde eğlendiğini belirledi.

konya-cok-yuksek-riskliymis-kimin-umurunda-yine-ayni-goruntu-002.jpg

İŞ YERİ SAHİPLERİ GÖZALTINA ALINDI

İş yeri sorumluları, haklarında, 'mühür bozma' ve 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma’ suçlarından adli işlem başlatılmak üzere gözaltına alındı.

konya-cok-yuksek-riskliymis-kimin-umurunda-yine-ayni-goruntu.jpg

37 KİŞİYE 233 BİN LİRA CEZA

Eğlence mekanlarındaki 37 kişiye ise İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu kararınca 'sokağa çıkma kısıtlaması ile sosyal mesafe ve maske kurallarını ihlal etmek'ten 233 bin 100 lira ceza kesildi.

konya-cok-yuksek-riskliymis-kimin-umurunda-yine-ayni-goruntu-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.