Konya dahil 5 ilde çalıntı araç operasyonu
Yozgat merkezli düzenlenen çalıntı araç operasyonunda Konya’nın da aralarında bulunduğu 5 ilde baskın yapıldı. Operasyonda 5 otomobil ve 156 parçalanmış araç parçası ele geçirildi.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalıntı araçların yakalanmasına yönelik geniş çaplı bir operasyon düzenlendi. Yozgat merkezli operasyon kapsamında Ankara, İstanbul, Manisa ve Konya illerinde eş zamanlı baskınlar yapıldı.
Operasyon kapsamında Konya’da da belirlenen adreslerde aramalar gerçekleştirildi. Soruşturma kapsamında çalıntı araç ağına yönelik önemli delillere ulaşıldığı bildirildi.

5 OTOMOBİL VE 156 PARÇA ELE GEÇİRİLDİ
Merkeze bağlı Kışla köyünde yapılan incelemelerde çalıntı bir otomobil bulundu. Operasyonun geneline bakıldığında ise toplam 5 otomobil ile 156 adet parçalanmış araç parçası ele geçirildi.
ŞÜPHELİLER SERBEST BIRAKILDI
Gözaltına alınan şüpheliler, jandarmadaki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.


Kaynak:İHA


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.