Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, muhtarlarla mahallelerin sorunlarını konuştu

Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, suçun oluşmadan önlenmesini sağlamak ve okullarda yüz yüze eğitimin sorunsuz devamı için 3 merkez ilçenin muhtarlarıyla bir araya geldi. Dinç, vatandaşın huzuru için her türlü önlemin alındığını söyledi.

Konya Emniyet Müdürü Engin Dinç, muhtarlarla mahallelerin sorunlarını konuştu

Konya İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, merkez Karatay, Selçuklu ve Meram ilçelerinde görev yapan muhtarlarla, 01-03 Eylül tarihlerinde bir araya geldi.

GÜNDEM; ASAYİŞ KONULARI VE YÜZ YÜZE EĞİTİM

Toplantılarda; güvenlik ve asayiş konuları başta olmak üzere yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte okullarda ve çevresinde alınacak tedbirler ele alındı. Toplantıya il emniyet müdür yardımcıları ile ilçe emniyet müdürleri ve birim amirleri de katıldı.

konya-emniyet-muduru-engin-dinc-muhtarlarla-mahallelerin-sorunlarini-konustu.jpeg

200 MUHTAR KATILDI

Konya Polis Evi’nde yaklaşık 200 muhtarın katılımıyla gerçekleştirilen toplantılarda mahalle muhtarları, okulların açılmasıyla okul önlerinde yapılacak uygulamalar, açıktan alkol satışı yapılması ve içilmesi, motosikletlerin abartılı egzoz sesi ve gürültüleri, park ve bahçelerde gerekli denetimlerin yapılması, belirli alanlara aydınlatma için KGYS sistemlerinin kurulması ve mahallelerin güvenliği konusunda taleplerini dile getirdi.

“KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK”

Muhtarlarla bir araya gelmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, mahallelerdeki huzur ve güvenin tesisi için muhtarlara önemli görev düştüğünü hatırlatarak, gördükleri bir olumsuzluğu anında 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmelerini istedi. Muhtarlara ve vatandaşlara emniyet güçlerinin kapılarının her zaman açık olduğunu ifade eden Dinç, mahallelerde yapılan anlık şok uygulamalarla oluşabilecek asayiş olaylarının önüne geçildiğini, vatandaşların huzur ve refah ortamını sağlamak için üst düzey çaba sarf edilip gerekli tüm tedbirlerin alındığını söyledi.

konya-emniyet-muduru-engin-dinc-muhtarlarla-mahallelerin-sorunlarini-konustu-001.jpeg

TOPLANTILAR DEVAM EDECEK

Muhtarlar, kentte yürütülen çalışmalardan ve alınan tedbirlerden dolayı başta İl Emniyet Müdürü Dinç olmak üzere Konya polisine teşekkür etti. İl Emniyet Müdürü Engin Dinç de muhtarlarla bu tür toplantıların belirli periyotlar halinde yapılacağını belirtti.

konya-emniyet-muduru-engin-dinc-muhtarlarla-mahallelerin-sorunlarini-konustu-002.jpeg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.