Altın 5768.686
BIST 10918.51
Dolar 42.5032
Euro 49.5697
Sterlin 56.7521

Konya Emniyeti’nden milli maç öncesi taraftarlara kritik uyarı

7 Eylül Pazar günü Konya’da oynanacak Türkiye-İspanya maçı öncesinde Konya İl Emniyet Müdürlüğü, taraftarlara meşale, çanta ve yasaklı maddeler konusunda önemli uyarılarda bulundu.

Konya Emniyeti’nden milli maç öncesi taraftarlara kritik uyarı

Türkiye ile İspanya arasında 7 Eylül Pazar günü Konya’da oynanacak milli maç öncesi Konya İl Emniyet Müdürlüğü, taraftarların tribünlerde sorun yaşanmaması için dikkat etmesi gereken kuralları duyurdu.

Emniyet yetkilileri tarafından hazırlanan bilgilendirme videosunda, stadyuma meşale, yanıcı madde, kesici alet, sırt çantası, sprey veya tribün huzurunu bozabilecek herhangi bir eşyanın kesinlikle getirilmemesi gerektiği vurgulandı.

Açıklamada ayrıca, sahaya yanıcı madde atmanın, yasa dışı pankart açmanın ve sahaya girmenin 6222 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesi Kanunu kapsamında ciddi suçlar olduğuna dikkat çekildi. Bu tür eylemlerin milli takıma uluslararası arenada ceza getirebileceği ve maçların seyircisiz oynanmasına yol açabileceği hatırlatıldı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü, taraftarlara şu çağrıda bulundu:

“Konya’ya yakışır bir ev sahipliğiyle milli takımımızı destekleyelim.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.