Konya Engelli Destek Merkezi ödüllü yarışma düzenliyor I TIKLA, BAŞVUR

Konya Büyükşehir Belediyesi Engelli Destek Merkezi tarafından, engelli bireylere yönelik “Ben de Varım” sloganıyla farklı alanlarda ödüllü yarışmalar düzenlendi. İşte başvuru linki ve formu ile yarışmalara ilişkin detaylar. (Konya ENDEM kayıt 2022)

Konya Engelli Destek Merkezi ödüllü yarışma düzenliyor I TIKLA, BAŞVUR

Konya Büyükşehir Engelli Destek Merkezi nedir, ENDEM ne demek, ENDEM kayıt 2022 – 2023 nasıl yapılır, Konya Ben de Varım yarışma başvurusu 2022 nasıl yapılır?

Konya Büyükşehir Belediyesi Engelli Destek Merkezi (ENDEM) tarafından, engelli bireylere yönelik “Ben de Varım” sloganıyla farklı alanlarda ödüllü yarışmalar düzenlendi.

ENDEM BEN DE VARIM YARIŞMA BAŞVURUSU 2022

Konya Ben de Varım isimli engellilere yönelik yarışmalar, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma, Resim, Fotoğraf ve Öykü Yazma alanlarında düzenleniyor. 26 Eylül 2022 tarihinde başlayan başvurular, 4 Kasım 2022 tarihine kadar devam edecek. Sonuçlar ise 30 Kasım 2022 tarihinde açıklanacak.

Ödül olarak ise birincilere kaplıca tatili, ikincilere tablet, üçüncülere ise akılla saat hediye edilecek.

ENDEM BEN DE VARIM YARIŞMA BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Yarışma başvuru yapmak için öncelikle sisteme kayıt yapılması gerekiyor. Başvuru sayfasındaki açıklamada şu ifadeler yer alıyor:

“Konya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan Engelli Destek Merkezi’ne kayıt yaptırmanız belediye ve diğer kurumlardaki işlemlerinizde sizlere kolaylık sağlayacaktır.

Konya'da ikamet eden engelli vatandaşları bir çatı altında toplayarak onlarla daha yakın ilişki kurmayı, şehrin engelli sosyal doku haritasını oluşturarak ihtiyaçları daha hızlı şekilde belirlemeyi amaçlayan Engelli Destek Merkezi ’ ne kayıt yaptıran engelli vatandaşlarla daha hızlı ve doğru iletişim içinde olunması şehirdeki engellerin kaldırılması, engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırılması hedeflenmektedir.

KOSKİ su indirimi ve toplu ulaşım hizmetleri gibi güncellenmesi gereken hizmetler de bu merkez tarafından takip edilecek olup, ENDEM ‘e kayıtlı olan engelli vatandaşlarımız kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifre ile sayfalarına ulaşabilecek istek talep ve görüşlerini anlık olarak iletebileceklerdir. Ayrıca müdürlüğümüzün düzenleyeceği etkinlik ve program ve organizasyonlardan haberdar olabileceklerdir.
Mevzuat gereği başvuru yapan engelli hemşerilerimizin ekteki formu doldurmaları ve değişen bilgilerini güncellemeleri gerekmektedir.”

konya-engelli-destek-merkezi-odullu-yarisma-duzenliyor-i-tikla-basvur.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum