Konya Ereğli Belediyesi personel alımı 2024 | 35 kişi alacak!

Konya Ereğli Belediyesi, yayınladığı ilanla 35 beden işçisi alacağını duyurdu. Başvurular 5-9 Ocak Tarihleri arasında alınacak. İşte Ereğli Belediyesi iş başvurusu 2024 ayrıntıları.

Konya Ereğli Belediyesi personel alımı 2024 | 35 kişi alacak!

Ereğli Belediyesi şirketi Bolkar İnşaat Hayvancılık Tur. Hiz. İşl. San. ve Tic. AŞ. 20 beden işçisi (Genel) ve 15 Beden İşçisi (KHK) alım ilanı yayınladı.

Adaylarda aranan şartlar şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak, Medeni Haklarını Kullanma Ehliyetine Sahip Olmak, 18 Yaşını Bitirmiş Olmak, Kamu Haklarından Mahrum Bulunmamak, En Az İlkokul Mezunu Olmak

TCK'nın 53'üncü Maddesinde Belirtilen Süreler Geçmiş Olsa Bile; Kasten İşlenen Bir Suçtan Dolayı Bir Yıl Veya Daha Fazla Süreyle Hapis Cezasına Ya Da Affa Uğramış Olsa Bile Devletin Güvenliğine Karşı suçlar,

Anayasal Düzene Ve Bu Düzenin İşleyişine Karşı, Zimmet, Rüşvet, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Sahtecilik, Suçtan Kaynaklanan Mal Varlığı Değerlerini Aklama Veya Kaçakçılık Suçlarından Mahkum Olmamak. Konya Ereğli' De İkamet Etmesi Gerekmektedir.

KONYA EREĞLİ BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Ereğli Belediyesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını Namık Kemal Mah. Anıt Cad. No:54 Ereğli/Konya adresine yapabilecek.

Başvuru için gerekli belgeler ve sürece dair detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

KONYA EREĞLİ BELEDİYESİ İŞ İLANLARI 2024 DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.