Konya Ereğli’de uyuşturucu, kaçakçılık ve silah operasyonu

Konya’nın Ereğli ilçesinde uyuşturucu, kaçakçılık ve silah operasyonu düzenlendi. Çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.

Konya Ereğli’de uyuşturucu, kaçakçılık ve silah operasyonu

Konya’nın Ereğli ilçesinde son bir hafta içerisinde polis ve jandarma ekiplerince uyuşturucu, kaçakçılık ve ruhsatsız silah taşıyanlarla ilgili çalışmalar gerçekleştirildi. Yapılan çalışmada çok sayıda suç unsuru ele geçirildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçemizde ikamet eden gençlerin kendi aralarındaki kavgalara dair yapılan araştırma ve takiplerde 6 adet av tüfeği, 1 adet ruhsatsız tabanca, 40 adet av tüfeği kartuşu ve 2 adet fişek ele geçirilmiştir. Uygulamalarda 4 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet kurusıkı tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği, 2 adet bıçak, 63 adet tabanca fişeği ve 159 adet kurusıkı tabanca fişeği bulunmuştur. 8 narkotik uygulamasında 13 şüpheliye işlem yapılmış; 79,22 gram esrar maddesi, 5,53 gram metamfetamin maddesi, 11 bin 769 adet sentetik ecza hap maddesi, 108,7 gram sentetik kannabinoid maddesine el konulmuş, işlem yapılanlardan 3 şüpheli tutuklanmıştır. Kaçakçılık operasyonunda ise 3 şüpheliye işlem yapılmış; 3 adet gümrük kaçağı telefon aksesuarı 19 adet gümrük kaçağı parfüm ele geçirilmiştir” denildi.

konya-ereglide-uyusturucu-kacakcilik-ve-silah-operasyonu.jpg

Ayrıca polis ekiplerince 8 farklı hırsızlık olayının şüphelisi 8 şüpheli yakalandı, 2’si tutuklandı.

32 BİN LİRA CEZA KESİLDİ

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Sanayi Yolu üzerinde drift yaptığı tespit edilen bir sürüye de 32 bin 233 TL para cezası uygulandı. Sürücünün ehliyetine 2 ay süre ile el konuldu.

Öte yandan Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından 2 narkotik yakalamasında 4 şüpheliye işlem yapıldı, 15 gram esrar maddesi, 47 adet sentetik ecza hap maddesi, 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

konya-ereglide-uyusturucu-kacakcilik-ve-silah-operasyonu-001.jpg

konya-ereglide-uyusturucu-kacakcilik-ve-silah-operasyonu-002.jpg

konya-ereglide-uyusturucu-kacakcilik-ve-silah-operasyonu-003.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.