Konya Gazeteciler Cemiyeti’nden SÜ Rektörü Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetimi, kısa bir süre önce Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz’ı ziyaret etti. Başkan Sefa Özdemir, Yılmaz’a Konya basınıyla ilgili bilgiler verdi.

Konya Gazeteciler Cemiyeti’nden SÜ Rektörü Yılmaz’a hayırlı olsun ziyareti

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Başkan Vekili Mustafa Tatlısu ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, kısa bir süre önce Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü’ne atanan Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Konya basınıyla ilgili genel bilgiler veren Başkan Sefa Özdemir, Selçuk Üniversitesi ile iletişimin daha güçlü hale getirilmesi ve karşılıklı ilişkilerin daha iyi hale getirilmesi adına cemiyet olarak üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz da, üniversitenin medya, sanayi, sivil toplum gibi şehrin tüm dinamikleriyle birlikte hareket etmek istediklerini, üniversitenin dışarıya açılan tüm kapılarını aktif bir şekilde kullanma arzusunda olduklarını dile getirdi.

Ziyaret günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.