Konya Genç KOMEK hediyeleri ne zaman verilecek? TIKLA, ÖĞREN

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl Genç KOMEK’e kayıt yaptıran öğrencilere 60 bin hediye verileceğini açıklamıştı. Öğrencilerin hangi hediyeyi kazandığı ve nereden alacağı belli oldu. İşte Konya Genç KOMEK ödül sorgulama ekranı.

Konya Genç KOMEK hediyeleri ne zaman verilecek? TIKLA, ÖĞREN

Konya Genç KOMEK’te şimdilerle hediye heyecanı yaşanıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu, bu dönem Konya’dan, Türkiye genelinden ve Balkanlardan toplam 60 bin çocuğun katılımıyla gerçekleşti.

BAŞKAN ALTAY DUYURMUŞTU

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu bu sene çevrimiçi eğitimlerin yanında öğrencilere yüzme, kamp ve piknik etkinlikleri de düzenlemiş, müjdeyi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay vermişti. Altay, “Genç KOMEK kayıtlarını bu sene farklı bir müjde ile açtık.” demiş ve Genç KOMEK’e kayıt yaptıran bütün öğrencilere tablet, akıllı saat, bluetooth kulaklık, ses bombası ve powerbank gibi hediyeler verileceğini açıklamıştı.

KONYA GENÇ KOMEK HEDİYELERİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrenciler, "Genç KOMEK hediyeleri ne zaman verilecek?" sorusunun cevabını heyecanla bekliyordu. Merakla beklenen cevap geldi. Edinilen bilgiye göre öğrencilerin kazandığı hediye, alacağı yer ve ne zaman alabileceğiyle ilgili duyuru bugün yapıldı. Buna göre öğrenciler aşağıdaki linki tıklayıp, bilgilerini girdikten sonra Genç KOMEK’ten hediye olarak ne kazandığını, ne zaman ve nereden alacağını öğrenebiliyor.

İşte Konya Genç KOMEK 2021 ödül sorgulama ekranı:

TIKLA, HEDİYENİ GÖR

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum