Konya Genç KOMEK’te 60 bin öğrenciye hediye verilecek I TIKLA, BAŞVUR

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl Genç KOMEK kayıtlarını farklı bir müjde ile açtı. Genç KOMEK’e kayıt yaptıran öğrencilere tablet, akıllı saat, kulaklık, ses bombası ve powerbank gibi hediyeler verilecek. İşte başvuru adresi.

Konya Genç KOMEK’te 60 bin öğrenciye hediye verilecek I TIKLA, BAŞVUR

Konya Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu bu sene çevrimiçi eğitimlerin yanında öğrencilere yüzme, kamp ve piknik etkinlikleri de düzenleyecek.

MÜJDEYİ BAŞKAN ALTAY VERDİ

Müjdeyi, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay verdi. Altay, “Genç KOMEK kayıtlarını bu sene farklı bir müjde ile açtık.” dedi ve ayrıntıları paylaştığı görselde verdi.

60 BİN HEDİYE VERİLECEK

Buna göre, Genç KOMEK’e kayıt yaptıran bütün öğrencilere tablet, akıllı saat, bluetooth kulaklık, ses bombası ve powerbank gibi hediyeler verilecek.

GENÇ KOMEK BAŞVURU KAYDI NEREYE VE NASIL YAPILACAK?

Ücretsiz kurslar ve hediye kazanmak için kayıt başvurusu KOMEK’in internet sitesinden yapılacak.

TIKLA, HEDİYENİ GÖR

 

konya-genc-komekte-60-bin-ogrenciye-hediye-verilecek.jpeg

DERSLER ÇEVRİMİÇİ YAPILACAK

Genç KOMEK’teki çevrimiçi eğitimlerde 7-14 yaş arası kız ve erkek 60 bin çocuğa ayrı sınıflarda toplamda 3.000 öğretmen ile Kur’an-ı Kerim, Değerler Eğitimi ve eğitici dersler verilirken; dünyanın her yerinden öğrencilere de Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak çevrimdışı eğitimler verilecek.

Genç KOMEK, çevrimiçi eğitimlere katılacak öğrencilere hijyen tedbirleri çerçevesinde yüzme eğitimi vererek kamp ve pikniklerle öğrencilerin dolu dolu bir yaz tatili geçirmesini sağlayacak.

ÖĞRENCİLERE ÇANTA VE EĞİTİM MATERYALLERİ VERİLECEK

Genç KOMEK çevrimiçi eğitime katılan her öğrenci için Kuran-ı Kerim, Elifba ve Dualar Kitabı ile Değerler Eğitim Seti’nin yanında seçtikleri eğitici derslere göre ders kiti ve hediye çanta verilecek. Çanta ve materyalleri Konya’daki öğrenciler elden teslim alırken Türkiye’nin her yerindeki öğrencilere ise kargo ile teslim edilecek.

GENÇ KOMEK KURSLARI HANGİ TARİHLER ARASINDA DEVAM EDECEK?

5 Temmuz’da başlayıp 20 Ağustos’ta sona erecek Genç KOMEK Yaz Okulu eğitimlerinde toplam 3 bin eğitmen 6 hafta boyunca hafta içi her gün toplam 145 dersle öğrencilere eğitim verecek. Ayrıca ders dışı faaliyetler ve etkinlikler kapsamında da öğrenci eğitimleri, veli eğitimleri ve kariyer buluşmaları yapılacak.

İşte Konya Genç KOMEK 2021 ödül sorgulama ekranı:

TIKLA, HEDİYENİ GÖR

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum