Konya Güle Oynaya Camiye Gel 2024 başvurusu ne zaman?

Konya’nın en güzel projelerinden Güle Oynaya Camiye Gel projesinde 2023 yılında yaklaşık 25 bin çocuğa bisiklet hediye edildi. Peki Güle Oynaya Camiye Gel 2024 başvuruları ne zaman başlıyor?

Konya Güle Oynaya Camiye Gel 2024 başvurusu ne zaman?

Konya Büyükşehir Belediyesi ve Konya İl Müftülüğünün ortaklaşa yürüttüğü Güle Oynaya Camiye Gel Projesi kapsamında, proje başlangıcından itibaren başvurmuş oldukları camiye 60 gün içerisinde 40 gün sabah namazına giden çocuklara bisiklet hediye ediliyor.

Güle Oynaya Camiye Gel kampanyası başladığından beri toplamda 91 bin bisiklet çocuklara dağıtıldı.

2023 YILINDA BİNLERCE BİSİKLET VERİLDİ

2023 yılında Merkez Karatay, Meram ve Selçuklu da dahil, 31 ilçenin tamamında 40 gün sabah namazını camide kılan 24 bin 290 çocuğa bisikletleri verildi.

konya-gule-oynaya-camiye-gel-2024-basvurusu-ne-zaman.jpg

2024 KONYA GÜLE OYNAYA CAMİYE GEL BAŞVURUSU

Geçtiğimiz yıl Konya projesi Güle Oynaya Camiye Gel için kayıt başvuruları, 16 - 28 Haziran 2023 tarihleri arasında internetten online olarak alınmıştı.

3 Temmuz - 21 Ağustos 2023 tarihleri arasında 40 gün sabah namazına camiye gelen çocuklar, yeni bisikletlerini almaya hak kazanmıştı.

Merkez ilçeler; Selçuklu, Meram ve Karatay’ın yanı sıra, Konya’nın diğer 28 ilçesinden de (Ahırlı, Akören, Akşehir, Altınekin, Beyşehir, Bozkır, Cihanbeyli, Çeltik, Çumra, Derbent, Derebucak, Doğanhisar, Emirgazi, Ereğli, Güneysınır, Hadim, Halkapınar, Hüyük, Ilgın, Kadınhanı, Karapınar, Kulu, Sarayönü, Seydişehir, Taşkent, Tuzlukçu, Yalıhüyük ve Yunak) bisiklet dağıtımları gerçekleşti.

konya-gule-oynaya-camiye-gel-2024-basvurusu-ne-zaman.jpeg

Yoğun ilgi gören proje için bu yıl sürecin ne zaman başlayacağına dair bir duyuru yapılmadı. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’ın açıklaması heyecanla bekleniyor.

Güle Oynaya Camiye Gel 2024 başvurusu başladığında, belirlenen yaş aralığı, başvuru linki ve detaylara HaberDairesi.com adresinden ve sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum