Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın 'soluk aldırmayacağız' demişti! Bir baskın daha yapıldı

Konya'da koronavirüs denetimlerine katılan polislerin sayısını yüzde 100 artıran İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, tepki çeken eğlence mekanlarına göz açtırılmayacağını belirtmişti. Kentte tedbirlerin hiçe sayıldığı bir mekana daha baskın yapıldı.

Konya İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın 'soluk aldırmayacağız' demişti! Bir baskın daha yapıldı

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) vakalarına göre, "çok yüksek riskli" (kırmızı) kategorideki illerden biri olan Konya'da, sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde eğlence mekanına giden 64 kişiye ceza kesildi.

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Selçuklu ilçesinde bir eğlence mekanının açık olduğu ve Kovid-19 önlemlerine uyulmadığı ihbarını aldı.

Harekete geçen ekipler, baskın yapılan mekandaki 65 kişiye "sokağa çıkma kısıtlaması" ve "sosyal mesafe" kuralını ihlalden cezai işlem uyguladı.

Denetlenen iş yerinin ise daha önce mühürlendiği ancak mührün bozulduğu tespit edildi. İş yeri sorumlusu Selami Y. hakkında "bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma" ve "mühür bozma" suçundan adli işlem başlatıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ AYDIN NET MESAJ VERMİŞTİ

Konya'da koronavirüs denetimlerine katılan polislerin sayısını yüzde 100 artıran İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, tepki çeken eğlence mekanlarına göz açtırılmayacağını belirtmişti. 

Aydın, Kovid-19 ile mücadelede vatandaşın en çok şikayet ettiği konuların başında gelen eğlence mekanları ve gece kulüplerinin hiç birisine imkan tanınmadığını ifade ederek "Buralara ne soluk aldıracağız ne de göz açtıracağız." ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.