Konya İslami Dayanışma Oyunları kapanış programı (Konya 2021)

Konya’nın ev sahipliğinde 5 Ağustos’tan bu yana devam eden 5. İslami Dayanışma Oyunları’na Türkiye damga vurdu, müsabakalarda sona gelindi. Oyunlar, bugün düzenlenecek kapanış seremonisi ile sona erecek. Programda ünlü sanatçı Kubat konser verecek.

Konya İslami Dayanışma Oyunları kapanış programı (Konya 2021)

5. İslami Dayanışma Oyunları Konya 2021 kapanış seremonisi (programı) nerede yapılacak, Kubat konseri nerede, İslam Oyunları kapanış programı saati, programa giriş ücretli mi? soruları cevabını buldu.

BUGÜN TAMAMLANACAK

5 Ağustos’tan bu yana Konya’da gerçekleştirilen 5. İslami Dayanışma Oyunları, bugün okçuluk, artistik jimnastik kadınlar, kickboks ve karate dallarında yapılacak müsabakalarla tamamlanacak.

Resmi açılışı 8 Ağustos akşamı Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yapılan ve uzun süre hafızalardan silinmeyecek muhteşem görsel şölenin sunulduğu 5. İslami Dayanışma Oyunları açılış törenine; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslami Dayanışma Spor Federasyonu Başkanı, Suudi Arabistan Spor Bakanı Prens Abdülaziz bin Turki el-Faysal el Suud, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, Cezayir Başbakanı Eymen bin Abdurrahman, Filistin Başbakanı Muhammed Iştiyye, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Genel Sekreteri Hüseyin İbrahim Taha, ülkelerin spor bakanları, federasyon başkanları, sporcular, çok sayıda protokol üyesi ile vatandaşlar katılmıştı.

2022/08/10/konyadaki-islami-dayanisma-oyunlari-acilisinda-neler-yasandi-013.jpg

AÇIK ARA ÖNDE OLAN ÜLKE TÜRKİYE

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açılışını yaptığı Konya 5. İslami Dayanışma Oyunları’nda Türkiye madalya sıralamasında açık ara önde. Türkiye’nin ardından Özbekistan madalya sıralamasında ikinci, İran ise üçüncü sırada yer alıyor.

konya-islami-dayanisma-oyunlari-kapanis-programi-konya-2021-002.jpeg

TÜRKİYE, TARİHİ ZAFERİNİ KUTLAYACAK

İlk kez uluslararası bir organizasyon sonunda elde edilen tarihi zafer bu akşamki kapanış seremonisinde kutlanacak.

konya-islami-dayanisma-oyunlari-kapanis-programi-konya-2021.jpeg

İSLAM OYUNLARI KONYA 2021 KAPANIŞ PROGRAMI NEREDE?

İslam İşbirliği Teşkilatı ve İslami Dayanışma Spor Federasyonu üyesi 56 ülkeden 4 binin üzerinde katıldığı organizasyonun kapanış seremonisi, Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda gerçekleştirilecek.

KONYA İSLAM OYUNLARI KAPANIŞ PROGRAMI SAAT KAÇTA?

5. İslami Dayanışma Oyunları Konya 2021 kapanış seremonisi bugün saat 20:00’de başlayacak. Sporcu geçit töreni, ışık şov ve havai fişek gösterisinin yer alacağı programında daha sonra bayrak devir teslim töreni yapılacak. 

KONYA KUBAT KONSERİ 2022

Konya İslami Dayanışma Oyunları kapanış programının finalinde ünlü sanatçı Kubat konseri yer alacak.

konya-islami-dayanisma-oyunlari-kapanis-programi-konya-2021-001.jpeg

Haber Dairesi (Konya Haber)

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.