Konya İyi Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu hayatını kaybetti

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Tozoğlu 35 yaşındaydı. (Gökhan Tozoğlu kimdir?)

Konya İyi Parti İl Başkanı Gökhan Tozoğlu hayatını kaybetti

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, geçtiğimiz Eylül ayında aort damarının yırtılması nedeniyle Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesine kaldırılmış ve ameliyat edilmişti.

28 Eylül’de taburcu olan Tozoğlu, yeniden rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı.

İyi Parti Konya İl Başkanı Gökhan Tozoğlu, tedavisinin sürdüğü Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde vefat etti.

konya-iyi-parti-il-baskani-gokhan-tozoglu-hayatini-kaybetti-001.jpeg

MERAL AKŞENER'DEN TAZİYE AÇIKLAMASI

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından yayınladığı taziye mesajında şunları kaydetti:

"Konya İl Başkanımız Gökhan Tozoğlu’nu kaybettiğimizi büyük bir üzüntüyle öğrendim. Merhuma Yüce Allah’tan rahmet, kıymetli ailesine sabırlar diliyorum. Başımız sağ olsun."

konya-iyi-parti-il-baskani-gokhan-tozoglu-hayatini-kaybetti.png

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Gökhan Tozoğlu'nun cenaze programı da belli oldu. Tozoğlu'nun cenazesi, ikindi sonrası kılınacak cenaze namazının ardından, Konya'nın merkez Meram ilçesinde bulunan Kurtuluş Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

SON PAYLAŞIMI BU OLDU

35 yaşındaki Gökhan Tozoğlu’nun sosyal medyadaki son paylaşımı teşekkür mesajı oldu. Tozoğlu, ameliyat sonrası taburcu edildikten sonra yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"BİLGİLENDİRME VE TEŞEKKÜR

Geçtiğimiz hafta cumartesi günü Akören, Kavak, Hatunsaray programlarını tamamlayıp bir partilimizin düğününe katılmak üzere Konya'ya döndüğümüz esnada ani bir kalp rahatsızlığı nedeniyle Konya Şehir Hastanesi acil servisine müracaat etmemin neticesinde aort damarındaki yırtılma nedeniyle pazar günü sabah itibari ile Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesinde cerrah bir operasyon geçirdikten sonra dün (çarşamba günü) itibari ile eve taburcu işlemlerimiz gerçekleştirmiş olup bir sürede evde dinlendikten sonra rutin çalışmalarımıza Allah izin verirse döneceğim.

Bu süreç içerisinde ilgisini ve desteğini esirgemeyen başta Genel Başkanımız Sn. Meral AKŞENER olmak üzere , Genel Başkan Yardımcılarımız, Konya Milletvekilimiz Sn. Fahrettin Yokuş ve Milletvekillerimiz, İl Başkanlarımız , Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Uğur İbrahim Altay, Konya Baro Başkanı Sn. Av Mustafa ALADAĞ ve meslektaşlarımız , siyasi partilerimizin değerli İl başkanları, İlçe başkanları her kademede yöneticileri ,Konya Ticaret Odası Başkanı Sn. Selçuk Öztürk ,Konya SMMM Oda Başkanı Sn. Abdil Erdal, Konya İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Sn.Süleyman Kamil Akın başta olmak üzere meslek kuruluşları oda yöneticileri STK temsilcileri, basınımızın değerli temsilcileri, ülkemizin dört bir yanından geçmiş olsun dileklerini ileten değerli partililerimiz sevenlerimiz ailemiz akrabalarımız başta olmak üzere herkese en kalbi şükranlarımızı sunuyorum.

Ve tabi ki süresin başından bu yana yakın ilgisini esirgemeyen Konya Şehir Hastanesi Acil Servis personeline tıbbi operasyonu gerçekleştiren NEÜ Meram Tıp Fakültesi Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. Niyazı GÖRMÜŞ ve Doç. Dr. Ömer TANYELİ ve tüm hastane personeline ayrı ayrı teşekkür ederim.

Hekimlerimizin tavsiyesi üzerine bir süre ziyaretçi kabul edemeyeceğim ve telefon görüşmesi yapamayacağım. Allah herkese sağlıklı mutlu huzurlu ömürler nasip etsin. Saygılarımla."

konya-iyi-parti-il-baskani-gokhan-tozoglu-hayatini-kaybetti.jpeg

GÖKHAN TOZOĞLU KİMDİR?

1987 yılında Konya’nın Ereğli ilçesinde dünyaya geldi. 2009 yılında Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.  2011 yılı Haziran ayında Avukat Caner ÇOBAN ile birlikte G&C Hukuk Bürosunu kurarak başladığı avukatlık mesleğine devam ederken, 2018 yılından buyana İyi Parti Konya İl Başkanlığı görevini de sürdürüyordu.

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum