Konya Kitap Fuarı’nda final günü

Bu yıl da büyük ilgi gören Konya Kitap Günlerinde finale gelindi. 7’den 70’e binlerce kitapseveri ağırlayan kültür şöleni bugün sona eriyor. Fuarı gezen Konya Valisi İbrahim Akın da “Özgürlük İçin Oku” çağrısı yaptı.

Konya Kitap Fuarı’nda final günü

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Konya Kitap Günleri, bugün sona eriyor.

7’den 70’e binlerce kitapseveri ağırlayan Konya Kitap Günleri’nin finalinde 19 yazar okurlarıyla buluşacak.

O isimler arasında Necmettin Nursaçan ve Sezai Demirci de yer alıyor.

Kültür şöleninin ziyaretçileri arasına katılan Konya Valisi İbrahim Akın, tüm vatandaşları fuarı ziyaret etmeye çağırdı.

Konya Kitap Günleri’nin bu yıl ki temasını; “Filistin, Kudüs ve Gazze. Özgürlük İçin Oku” olarak belirlediklerini kaydeden Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Aslında çocuklarımıza geleceğin kapılarını açan, ilmin ve bilimin kapısını açan okumaya bir ışık tutmayı arzu ediyoruz. Kitap Günleri 100’den fazla yayınevi, onlarca etkinlikle bir kültür şölenine dönmüş durumda. Sadece Konya’dan değil, bölge şehirlerden de şehrimize çok yoğun bir ziyaretçi var. Herkesi en güzel şekilde ağırlamak ve önemli bir kültür festivali yapmak adına bu tür etkinlikleri düzenliyoruz. Katılan tüm yayınevlerine ve yazarlarımıza teşekkür ediyorum. Yoğun ilgi gösteren vatandaşlarımıza, özellikle çocuklarının ellerinden tutarak gelen anne-babalara teşekkür ediyorum. Konya Kitap Günlerimiz bugün sona ediyor. 7’den 70’e herkesi Kitap Günlerimize bekliyorum” dedi.

konya-kitap-fuarinda-final-gunu.jpg

Anadolu’nun en büyük kitap etkinliği olan 11. Konya Kitap Günleri, Selçuklu Kongre Merkezi'nde saat 21.00’e kadar ziyaret edilebilecek.

konya-kitap-fuarinda-final-gunu-001.jpg

konya-kitap-fuarinda-final-gunu-002.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.