Konya Kulu’da devir teslim töreni! Sertdemir görevine başladı

Konya Kulu’da belediye başkanlığı görevine seçilen Abdurrahim Sertdemir mazbatasını aldı. Murat Ünver tarafından karşılanan Sertdemir, devir teslim töreninin ardından görevine başladı. Sertdemir, “Şimdi vakit var gücümüzle hizmet etme vaktidir” dedi.

Konya Kulu’da devir teslim töreni! Sertdemir görevine başladı

Konya’nın Kulu ilçesinde Cumhur İttifakı’nın aday olarak gösterdiği Abdurrahim Sertdemir, yüzde 45,37 ile seçimi kazandı.

10 bin 149 oy alarak sandıktan birinci çıkan ve Kulu Belediye Başkanı olan Sertdemir, mazbatasını alarak görevine başladı.

Sertdemir, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Havva Yeliz Şensoy'un elinden mazbatasını alarak belediye hizmet binasına geçti.

konya-kuluda-devir-teslim-toreni-sertdemir-gorevine-basladi.jpg

Burada Murat Ünver tarafından karşılanan Sertdemir, makama geçerek göreve başladı. Törene, Cumhur ittifakı ilçe başkanları, meclis üyeleri ve partililer katıldı.

konya-kuluda-devir-teslim-toreni-sertdemir-gorevine-basladi-001.jpg

“ŞİMDİ VAKİT VAR GÜCÜMÜZLE HİZMET ETME VAKTİDİR”

Abdurrahim Sertdemir, “Haydi Bismillah, mazbatamızı aldık. Sevgili hemşehrilerim, bizlere göstermiş olduğunuz desteğin ve güvenin simgesi olan Kulu Belediye Başkanlığı mazbatamızı teslim aldık. Şimdi vakit; birlik, beraberlik içinde 7'den 70'e herkesi kucaklayarak var gücümüzle hizmet etme vaktidir. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz teveccüh ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

konya-kuluda-devir-teslim-toreni-sertdemir-gorevine-basladi-002.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.