Konya manzaralı mekana dev tesis

Konya’nın yeni markası haline gelen Selçuklu Seyir Tepesi’ne dev bir tesis kazandırıldı. Ardıçlı’dan Meram Köyceğiz’e kadar tüm Konya’nın göründüğü mekanda yapımı tamamlanan Seyir Kafesi hizmete açıldı.

Konya manzaralı mekana dev tesis

Konya’nın yeni gözde mekanı Selçuklu Seyir Tepesi, eşsiz manzarası ile görsel şölen sunuyor. Ardıçlı’dan Meram Köyceğiz’e kadar tüm Konya’nın göründüğü mekana yerli ve yabancı turistler akın ediyor.

SEYİR KAFESİ KAZANDIRILDI

Selçuklu Belediyesi tarafından Konya’ya kazandırılan Selçuklu Seyir Tepesi’ne yeni bir tesis kazandırıldı. 136 metrekaresi iç restoran alanı, 120 metrekaresi dış restoran alanı ve 210 metrekaresi bahçe olmak üzere toplam 466 metrekare alana sahip olan Seyir Kafesi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

konya-manzarali-mekana-dev-tesis.jpg

“SEYİR KAFEMİZDE BÜTÜN DETAYLARI DÜŞÜNDÜK”

Seyir Kafe’nin açılışında konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Belediye olarak bugüne kadar her yaştan insanımızın faydalanabileceği birçok sayıda sosyal tesisi, sağlık tesisini, spor tesisini, eğitim tesisini ve farklı alanlardaki birçok projeyi Selçuklumuza kazandırdık, kazandırmaya da devam ediyoruz. Kısa bir süre önce Dumlupınar Mahallemizde Cem Sultan Parkımızın ve bu parkımızın içerisinde yer alan Nefes Kafemizin ve Saliha-Hayati Güvenç 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonumuzun açılışını gerçekleştirmiştik.Yine öncesinde Tarihi Sille Mahallemizde de çok büyük bir projenin temel atma törenini gerçekleştirmiştik” dedi.

konya-manzarali-mekana-dev-tesis.jpeg

“ARDIÇLI’DAN MERAM KÖYCEĞİZ’E KADAR TÜM KONYA’YI BURADAN GÖREBİLİYORUZ”

Ardıçlı’dan Meram Köyceğiz’e kadar tüm Konya’nın göründüğünü belirten Başkan Pektatırmacı şunları söyledi:

“Bugün ise Konyamızın yeni cazibe merkezi olan Selçuklu Seyir Tepemizde yapımını tamamladığımız Seyir Kafemizin ve Koku Bahçemizin açılışını gerçekleştirdik. Seyir Tepemiz, Selçuklu’nun en önemli mekanlarından bir tanesi oldu. Konya’nın en kuzeyi olan Ardıçlı’dan Meram Köyceğiz’e kadar tüm Konya’yı buradan görebiliyoruz. 136 metrekaresi iç restoran alanı, 120 metrekaresi dış restoran alanı ve 210 metrekaresi bahçe olmak üzere toplam 466 metrekare alana sahip olan Seyir Kafemizde bütün detayları düşündük. Aynı anda 218 kişiyi ağırlayabildiğimiz Seyir Kafemizde hemşehrilerimiz mükemmel bir Konya manzarası eşliğinde hem kahvaltılarını yapabilecekler hem yemeklerini yiyebilecekler hem de çay kahve ya da diğer meşrubatlarını içip güzelce vakit geçirebilecekler”

konya-manzarali-mekana-dev-tesis-001.jpeg

konya-manzarali-mekana-dev-tesis-002.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.