Konya manzaralı milli maç heyecanı

A Milli Futbol Takımımızın 2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu son maçında bugün saat 22:00’da Çekya ile karşı karşıya gelecek. Selçuklu Belediyesi, Seyir Tepesi’nde dev ekranda yayınlayacak. Kentte, Konya manzaralı milli maç heyecanı yaşanacak.

Konya manzaralı milli maç heyecanı

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu son maçında Çekya ile kritik bir mücadeleye çıkacak.

Gürcistan ve Portekiz maçlarının ardından 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet sonrası 3 puanla 2. sırada yer alan Milli Takım, berabere kalması halinde adını son 16 turuna yazdırmayı başarmış olacak.

SEYİR TEPESİ’NE DEV EKRAN KURULACAK

Selçuklu Belediyesi, Konya’nın panoramik olarak en güzel seyredilen alanlarından biri olan Seyir Tepesi’nde dev ekran kuracak.

konya-manzarali-milli-mac-heyecani.jpg

Konyalılar, açıldığı tarihten itibaren büyük ilgi gören Selçuklu Seyir Tepesi'nde milli maç coşkusunu yaşayacak.

Grubun son maçına çıkacak A Milli Takımımız galip gelmesi ya da berabere kalması durumunda bir üst tura çıkacak. Konyalı futbolseverler de daha önceki maçlarda olduğu gibi Milli Takım için yeniden tek yürek olacak.

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı da tüm vatandaşları milli gurur ve heyecanı yaşamak için Seyir Tepesi’ne davet etti.

konya-manzarali-milli-mac-heyecani-001.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.