Konya Meram Belediyesi MEGA yaz okulu kayıt başvurusu 2023

Meram Belediyesi’nin projesi MEGA’da yaz okulu kayıt tarihleri belli oldu. Peki 2023 Meram MEGA yaz okulu kayıtları nasıl yapılır, branşlar neler? İşte MEGA yaz okulu kayıt başvurusu linki ve ayrıntılar.

Konya Meram Belediyesi MEGA yaz okulu kayıt başvurusu 2023

Meram Belediyesi'nin ödüllü eğitim projesi Meram Gelişim Akademisi (MEGA)’da yaz spor okullarının ardından tatili en güzel şekilde değerlendirmek isteyen çocuklar için yaz okulunun kayıtları da başlıyor.

MEGA’nın tüm yönleriyle her geçen yıl kendini yenileyen, geliştiren ve içeriğini zenginleştiren bir eğitim modeli olduğuna vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu dinamizimle projenin Meramlı çocukların eğitimlerine ciddi destek verdiğine işaret etti.

Bu çerçevede MEGA Yaz Spor Okulları’nın ardından Mehmet Ali Özbuğday Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek Meram Yaz Okulu için de kayıt alacaklarını söyleyen Başkan Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Örgün eğitimlerin tamamlanmak üzere olduğu şu günlerde biz de Meram Belediyesi olarak yaz okullarımız için hazırlıklarımızı tamamladık, kayıtlara başladık. Çocuklarımızın tatillerini en güzel ve en faydalı şekilde değerlendirmeleri bizler için de çok önemli.

Çünkü geleceğin Meram’ını inşa etmek aynı zamanda geleceği kuracak insanımızı inşa etmekle mümkündür. Meram’ın yeni nesli, yaz okulumuzda zengin bir eğitimle yeni donanımlar kazanacaklar. Tüm çocuklarımızı bu fırsatı değerlendirmeye davet ediyorum.”

konya-meram-belediyesi-mega-yaz-okulu-kayit-basvurusu-2023.jpg

2023 MERAM BELEDİYESİ MEGA YAZ OKULU BRANŞLARI NELER?

Meram’da ikamet eden, 8-10 ve 11-12 yaş gruplarındaki çocuklara hitap edecek dersler ise 4 Temmuz Salı günü başlıyor. Cebir, Akıl Zeka Oyunları, Astronomi, Bilim ve Fen, Geometrik Motifler, Sanat, Müzik, Robotik Kodlama ve E-Spor gibi çocukların ilgisini çekecek branşlar çocukları bekliyor olacak.

MERAM BELEDİYESİ MEGA YAZ OKULU KAYIT BAŞVURUSU 2023

8-10 ve 11-12 yaş gruplarındaki çocuklara hitap edecek MEGA yaz okullarına başvurmak isteyen çocuklar ve aileleri, 14 Haziran tarihinden 18 Haziran Pazar gününe kadar Meram Gelişim Akademisi internet adresi üzerinden yapabilecek.

2023 MERAM BELEDİYESİ MEGA YAZ OKULU KAYIT BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

konya-meram-belediyesi-mega-yaz-okulu-kayit-basvurusu-2023-001.jpg

Haber Dairesi (Konya Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum