Konya Meram Belediyesi öğrencilere eğitim desteği başvuruları başladı!

Konya Meram Belediyesi’nin öğrencilere vereceği 1.500 TL eğitim desteğinde başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki kimler başvuru yapabilecek? İşte 2023 Meram Belediyesi 1.500 TL başvuru linki ve ayrıntılar.

Konya Meram Belediyesi öğrencilere eğitim desteği başvuruları başladı!

Meram Belediyesi’nin ilk kez geçtiğimiz yıl ‘İlk Üniversitem İlk Harçlığım’ sloganıyla gerçekleştirdiği eğitim desteği bu eğitim yılında da devam ediyor.

İlçe genelinde üniversiteyi kazanan öğrencilere 1.500 TL eğitim desteği verileceğini belirten Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Bugüne dek hep gençlerimizin yanındaydık, bundan sonra da olmaya devam edeceğiz” dedi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, geçtiğimiz günlerde üniversiteyi ilk kez kazanan ve bir lisans ya da önlisans programına yerleşen tüm Meramlı öğrencilere bu eğitim öğretim yılı için 1500 TL nakit eğitim desteği verileceğinin müjdesini vermişti.

2023 MERAM BELEDİYESİ 1.500 TL EĞİTİM DESTEĞİ BAŞVURU ŞARTLARI

Eğitim desteğinden yararlanmak isteyen öğrencilerde aranan şartlar şu şekilde;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Adli sicil kaydı bulunmamak, Öğrenci ve velisinin Meram ilçesinde ikamet etmesi gerekmektedir.

01.09.2023 tarihinden sonra yapılan ikamet değişimleri kabul edilmeyecektir. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde herhangi bir üniversiteye yerleşmiş olmak.

Üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarına 2023 yılında ilk defa yerleşmiş olmak. Açık öğretim veya uzaktan öğretim kazanan öğrencilerin başvuruları alınmayacaktır.

Devlet, özel ve vakıf üniversitelerini kazanmış olan öğrenciler başvurabilir. Bilgileri eksik veya yanlış dolduranların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Bu eğitim desteği tek sefere mahsus olmak üzere şartları sağlayan ve başvuruda bulunan her öğrenci için 1.500 Türk lirasıdır.

Bu eğitim desteği 2023 Güz Akademik öğrenim yılını kapsamaktadır. Bu eğitim desteğinden doğum tarihi 01.01.2001 ve sonrası olan üniversite öğrencileri yararlanabilecektir.

konya-meram-belediyesi-ogrencilere-egitim-destegi-basvurulari-basladi.jpg

MERAM BELEDİYESİ BURS BAŞVURUSU 2023 BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Öğrencilerden istenen belgeler ise şöyle;

Kimlik Fotokopisi, Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (E Devlet), Adli Sicil Kaydı (E Devlet)

ÖSYM Yerleştirme Sonuç Belgesi (Okul - Bölüm Belirten), Öğrenci Belgesi (Okul Kayıt Belgesi), Öğrencinin kendisine ait IBAN.

2023 KONYA MERAM BELEDİYESİ 1.500 TL EĞİTİM DESTEĞİ BAŞVURUSU

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş tarafından, ilk kez üniversitelere yerleşen öğrencilere verileceği duyurulan 1.500 TL eğitim desteğine başvurmak isteyen öğrenciler, başvurularını aşağıdaki link üzerinden yapabilecek.

KONYA MERAM BELEDİYESİ BURS BAŞVURUSU 2023 BAŞVURU ADRESİ İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum