Altın 5778.827
BIST 10918.51
Dolar 42.5249
Euro 49.6061
Sterlin 56.8183

Konya merkezde su basıncı düştü, sebebini AKOM açıkladı

Konya’da SCADA sisteminde yaşanan arıza nedeniyle bazı bölgelerde kısa süreli su basıncı düşüklüğü görüldü. Ekipler arızayı gidermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Konya merkezde su basıncı düştü, sebebini AKOM açıkladı

Konya Büyükşehir Belediyesi AKOM’dan yapılan açıklamaya göre, şehirdeki SCADA sisteminde meydana gelen arıza nedeniyle su pompaları bir süre manuel olarak işletildi. Bu durum, bazı bölgelerde geçici su basıncı düşüklüğüne yol açtı.

Yetkililer, ekiplerin arızayı gidermek ve sistemin tam kapasiteyle çalışmasını sağlamak için sahada aralıksız çalıştığını belirtti. Konya halkının anlayış ve sabrı için teşekkür edildi.

AKOM açıklamasında, yaşanan sorunun kısa süreli olduğu ve su dağıtımının normal seviyesine döneceği vurgulandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.