Konya merkezli 5 ilde kaçak sigara operasyonu: 9 gözaltı

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünün 5 ilde eşzamanlı gerçekleştirdiği kaçak sigara operasyonunda 9 kişi gözaltına alındı. Operasyonda çok miktarda nargile tütünü, kaçak sigara, makaron, sahte etiket ve ambalaj ele geçirildi.

Konya merkezli 5 ilde kaçak sigara operasyonu: 9 gözaltı

Daha önce gerçekleştirilen operasyonlarda 270 kilogram nargile tütünü ve 1.200 adet doldurulmuş sigara ele geçiren Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, tütün kaçakçılarına yönelik bir süredir yürütülen teknik ve fiziki takibin ardından yeni bir operasyon için düğmeye bastı.

5 İLDE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Konya merkezli Eskişehir, Manisa, Adıyaman ve Malaty'da gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 9 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonlarda çok sayıda nargile tütünü, doldurulmuş sigara, makaron, sahte etiket ve ambalaj ele geçirildi.  

Planlı çalışma ve fiziki takip neticesinde Konya’da bulunan ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda bulunan 78 kg nargile tütünü, 123.400 adet makaron, 2.800 adet doldurulmuş sigara, 900 adet sahte etiket ve ambalaj, 13.000 gram nargile tütünü aromasına el konuldu. Bunların yanı sıra adreslerde yapılan aramalarda 1 adet ruhsatsız silah ve çok sayıda mermi ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 9 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.