Konya merkezli bir TV kanalı şalter kapattı

Konya merkezli olarak yayına başlayan, daha sonra merkezini İstanbul’a taşıyan BBN Türk Televizyonu, bu gece itibarıyla yayın hayatına son verdi. BBN Türk TV Medya Grup Başkanı Fahrettin Damga, haberi çalışanlara WhatsApp’tan duyurdu.

Konya merkezli bir TV kanalı şalter kapattı

Konya merkezli kurulan BBN Türk Televizyonu yayın hayatına dün gece itibarıyla son verdi.

KAVAF HOLDİNG BÜNYESİNDE YAYIN YAPIYORDU

BBN Türk Televizyonu, 3 Ekim 2020 tarihinde Konya merkezli yayın hayatına başladı. Bir süre sonra yayınlarının İstanbul'dan sürdürülmesi kararlaştırılan kanal, Kavaf Holding bünyesinde yayın yapıyordu. BBN Türk Televizyonu, dün gece 01.30 itibarıyla yayın hayatına son verdi.

konya-merkezli-bir-tv-kanali-salter-kapatti.jpg

ÇALIŞANLARA WHATSAPP ÜZERİNDEN DUYURULDU

İddiaya göre, konu ile ilgili kanal çalışanlarına WhatsApp üzerinden bilgi veren BBN Türk TV Medya Grup Başkanı Fahrettin Damga, şunları kaydetti:

“Sevgili dostlar günaydın. Dün gece saat 01.00 gibi netleşen ve hepimizi etkileyen önemli bir gelişme oldu. BBN Türk Televizyonu el değiştirdi. Artık Kavaf Holding bünyesinde olmayacak. Marka olarak satıldı ve aynı frekanstan yayın yapmayacak. O sebeple de gece saat 01.30 itibariyle yayınımızı sonlandırdık. Sizleri de gün içerisinde tek tek arayacağım. Herkesin hak edişleri son kez yine maaş ödeme gününde yapılıp helalleşillecek. Bugüne kadar verdiğiniz emeklerden ve katkılarınızdan dolayı hepinize tek tek çok teşekkür ederim. Hakkınızı helal edin. Varsa benim hakkım hepinize helaldir. Allah’a emanet olun.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.