Konya Milletvekili Mehmet Baykan’dan anlamlı bağış! Bir aylık maaşını verdi

Konya İmam Hatip Lisesi’nin yeniden yapımına bir aylık milletvekili maaşını bağışlayarak destek veren AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan’a teşekkür plaketi takdim edildi. Baykan plaketini Başkan Vekili Mustafa Uzbaş’tan aldı.

Konya Milletvekili Mehmet Baykan’dan anlamlı bağış! Bir aylık maaşını verdi

Deprem riski taşıması ve günümüz eğitim ihtiyaçlarına cevap vermemesi nedeniyle eski binası yıkılarak yeniden yapılan 75 yıllık Konya İmam Hatip Lisesi’nin yeni hizmet binası önceki gün düzenlenen programla tanıtıldı.

63 derslik ve 15 laboratuvarın yanı sıra modern eğitim alanlarının bulunduğu yeni kampüsün yapımına katkı sağlayan hayırseverlere programda teşekkür plaketi verildi.

BİR AYLIK MİLLETVEKİLİ MAAŞINI BAĞIŞLADI

Plaket alan isimler arasında AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan da yer aldı.

Konya İmam Hatip Lisesi mezunu olan Baykan, okulun yeniden yapılması sürecinde örnek bir davranış sergileyerek bir aylık milletvekili maaşını Konya İmam Hatip Lisesi’ne bağışladı.

Baykan’ın desteği, Konyalı hayırseverlerin katkılarıyla yeniden ayağa kaldırılan okulun yapım sürecine sağlanan bağışlardan biri oldu.

konya-milletvekili-mehmet-baykandan-anlamli-bagis-bir-aylik-maasini-verdi

PLAKETİNİ MUSTAFA UZBAŞ’TAN ALDI

Yeni hizmet binasının tanıtım programında okula katkı sağlayan hayırseverlere plaketleri takdim edildi.

Milletvekili Mehmet Baykan’a da yaptığı bağış dolayısıyla teşekkür plaketi verildi. Baykan, plaketini Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş’ın elinden aldı.

75 YILLIK OKUL YENİDEN AYAĞA KALDIRILDI

Türkiye’de 1951 yılında açılan ilk 7 imam hatip okulundan biri olan Konya İmam Hatip Lisesi’nin eski binası, deprem riski ve fiziki şartları nedeniyle yıkılmıştı.

Konyalı hayırseverlerin de desteğiyle yeniden inşa edilen kampüste 63 derslik, 15 laboratuvar, kütüphane, kapalı spor salonu, konferans salonu ve sosyal alanlar bulunuyor.

Yeni binanın hizmete girmesiyle Konya’nın yaklaşık 75 yıllık eğitim hafızası, modern bir kampüste yoluna devam etmeye başladı.

konya-milletvekili-mehmet-baykandan-anlamli-bagis-bir-aylik-maasini-verdi

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.