Konya Milletvekili Özboyacı Vietnam’da TEKNOFEST’i anlattı

Vietnam’da düzenlenen 9. Küresel Genç Parlamenterler Konferansı’nda Türkiye’yi, AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı temsil etti. Konferansta konuşan Özboyacı, dijital dönüşüm kapsamında TEKNOFEST’i anlattı.

Konya Milletvekili Özboyacı Vietnam’da TEKNOFEST’i anlattı

Vietnam’da düzenlenen 9. Küresel Genç Parlamenterler Konferansı 17 Eylül Pazar gününe kadar devam edecek.

Konferansa Türkiye’yi temsilen katılan Selman Özboyacı, konuşmasında Türkiye’nin dijital dönüşüm yolundaki kat ettiği adımları anlattı.

Konuşmasında Ankara’da düzenlenen dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST hakkında bilgi veren Özboyacı, konferansa katılan tüm heyetleri İzmir’de düzenlenecek olan TEKNOFEST’e davet etti.

Yaptığı konuşmasının görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşan Özboyacı şu ifadeleri kullandı:

“Bugünkü oturumda Milli Teknoloji Hamlesi’nin en önemli parçası ve dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan, TEKNOFEST hakkında yabancı mevkidaşlarıma bilgi verdim.

Gençlerimizin büyük ilgiyle katıldığı ve dünyanın dört bir yanındaki teknoloji severleri bir araya getiren TEKNOFEST, Türkiye için bir marka değeri haline geldi.

Bu vesile ile İzmir’de düzenlenecek TEKNOFEST için de tüm heyetlerimizi Türkiye’ye davet ettik.

Önümüzdeki yıllarda da bu festivalin ülkemize sağladığı katma değeri daha da artırmak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.