Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Günbaş duyurdu! Türkiye’de ilk kez…

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, “Kendi alanımızdaki meslek odaları içerinde Türkiye’de ilk defa ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği yönetimi sistem belgesini almanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

Konya Mobilyacılar Odası Başkanı Günbaş duyurdu! Türkiye’de ilk kez…

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, kendi alanındaki meslek odaları içerinde Türkiye’de ilk defa ISO 45001 İş Sağlığı ve Güvenliği yönetimi sistem belgesini aldı.

Başkan Mehmet Günbaş, açıklamasında şunları kaydetti:

“İş güvenliği mevzuatına ve uluslararası standartlara uygun olan ISO 45001 İş sağlığı ve güvenliği yönetimi sistem belgesi ile oda üyelerimiz, odamıza gelen misafirler ve çalışan personellerimizin güvenli bir ortamda hizmet almaları tescillenmiş oldu. Bu belgelendirme ile son dört yıldır Uluslararası Çalışma Örgütü (ILO), Avrupa Birliği, Kalkınma Ajansları, Kızılay ve Belediyeler gibi kurum ve kuruluşlar ile başarı ile yönettiğimiz projelerimizin bundan sonraki devamlığı içinde daha etkili ve güvenli yol almamızı sağlayacaktır. Bu belgeyi odamıza kazandırmada başta proje desteğini aldığımız Mevlana Kalkınma Ajansına, LSCERT Belgelendirme Yetkililerine ve proje paydaşlarımıza teşekkürlerimizi sunarız.”

konya-mobilyacilar-odasi-baskani-gunbas-duyurdu-turkiyede-ilk-kez.jpg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.