Konya PANKOBİRLİK Başkanı Erkoyuncu’dan teşekkür mesajı

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanlığına seçilen Ramazan Erkoyuncu, bir teşekkür mesajı yayınladı. Erkoyuncu, “Hedeflerimiz belli, şimdi gecemizi gündüzümüze katarak çalışma vakti.” dedi.

Konya PANKOBİRLİK Başkanı Erkoyuncu’dan teşekkür mesajı

Başkan Ramazan Erkoyuncu’nun mesajı şöyle:

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifimizin Genel Kurulu, yoğun katılımla yapıldı. Hedeflerimiz belli, şimdi gecemizi gündüzümüze katarak çalışma vakti. Ayrılığımız gayrılığımız yok. Bu süreçte emeği geçen herkese ve yüz akımız üreticilerimize teşekkür ediyorum. Allah mahcup etmesin.

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifimizin 69. Genel Kurulu, sadece şehrimize değil ülkemize örnek olabilecek bir olgunlukta, çiftçilerimizin yoğun katılımı ile tamamlandı.

Öncelikle bu demokrasi ortamının oluşmasını sağlayan Sayın Başkan Recep Konuk beye, kurum çalışanlarımıza ve hem katılımları ile hem de demokratik olgunlukları ile seçim ortamının bir şölene dönüşmesini sağlayan çiftçi ortaklarımıza şükranlarımı iletiyorum.

Tabi bu arada, bu büyük yüke omuz vermek için yarışan, başkan adaylarımız, Sayın Özkan Taşpınar beye, Yusuf Erdem beye, Alişan Taşpınar beye ve Mehmet Öğdüm beye ve yönetim kurulu listelerinde yer alan bütün isimlere teşekkür ediyorum. Bu yarış güzel bir yarıştı, hizmet yarışıydı, çiftçimizin teveccühü ile biz bu yarış sonunda kurumumuza başkan olduk ama şunu bilmeliler ki, kazanan hepimiz olduk. Değerli başkan adaylarımızın bütün fikirleri çok kıymetlidir ve kendileri ile her süreçte istişare halinde olacağız.

Değerli fikirlerinin kurumumuza ve üreticilerimize katkı yapması için fikirlerinden faydalanacağız

Gün, kurumumuzu, Torku markamızı, dünyanın önde gelen gıda firmalarından markalarından biri yapmak ve çiftçilerimize daha fazla kazandırmak için çalışma vakti. Enerjimizi bu noktada yoğunlaştıracağımızı belirtmek istiyorum.

Bu süreçte emeği geçen, ekip arkadaşlarıma, kurum çalışanlarımıza, adaylarımıza, çiftçilerimize, basın mensuplarımıza şükranlarımı iletiyorum. Çıktığımız bu yolda başta çiftçimize, şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.”

Öte yandan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Konya Pankobirlik Başkanlığına seçilen Ramazan Erkoyuncu'yu kutladı. Başkan Altay mesajında, "Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin Olağan Genel Kurulu’nda Başkanlığa seçilen Ramazan Erkoyuncu ve yönetimini tebrik ederim. Seçimlerin, çiftçilerimiz ve tarım şehri Konya’mız için hayırlı olmasını dilerim." ifadelerini kullandı. 

 

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.