Konya Pazarcılar Odası Başkan Adayı Sayan: Sorunları biliyoruz, çözmek için adayım

Konya Pazarcılar Odası Başkan adayı Abdullah Sayan ve ekibi, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak ve Konya Pazarcı Odası Başkan Vekili Murat Petek’i ziyaret etti.

Konya Pazarcılar Odası Başkan Adayı Sayan: Sorunları biliyoruz, çözmek için adayım

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birliği çatısı altında pazarcı esnafına hizmet veren Konya Pazarcılar Odasının Olağan genel kurulu Ocak ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Yapılacak bu seçimde başkan adaylığı açıklayan pazarcı esnafı Abdullah Sayan, çalışmalarını arkadaşlarıyla birlikte tüm hızıyla sürdürüyor.

Konya Pazarcılar Odası Başkan Adayı Abdullah Sayan ve ekibi, çalışmaları içerisindeki ziyaretlerini ara vermeden sürdürüyor. Başkan Sayan, Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan adayı Sayan, çalışmaları ve projeleri hakkında kısa bilgiler aktarırken, Muharrem Karabacak ise Abdullah Sayan ve ekibine başarı dileğinde bulundu. Ziyaret günün anısına çektirilen fotoğraflar ile son buldu.

Başkan Adayı Abdullah Sayan ve ekibi günün ikinci ziyaretini Konya Pazarcılar Odası Başkanlığına yaptı. Burada Konya Pazarcı Odası Başkan Vekili Murat Petek tarafından karşılandılar. Ziyarette birlik ve beraberlik mesajı verildi.

konya-pazarcilar-odasi-baskan-adayi-sayan-sorunlari-biliyoruz-cozmek-icin-adayim.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.