Konya polisi engelliler için WhatsApp İhbar Hattı kurdu

Konya Emniyet Müdürlüğü, engellilerin trafikte karşılaştığı sorunların hızla ortadan kaldırılması için WhatsApp İhbar Hattı kurdu. Haftanın her günü 24 saat hizmet verecek Engelli İhbar Hattı Grubu WhatsApp telefon numarası 0537 569 30 81.

Konya polisi engelliler için WhatsApp İhbar Hattı kurdu

Konya Emniyeti Engelli İhbar Hattı (2022) WhatsApp Grubu kuruldu, engellilerin trafikte yaşadığı sorunlar anında çözüme kavuşturulacak.

Peki Konya Emniyet Müdürlüğü Engelli İhbar Hattı Whatsap (2022) numarası ne? Konya’da engelliler hangi durumlarda Engelli İhbar Hattı Grubu WhatsApp gurubuna şikayette bulunabilecek?

İşte tüm detaylar.

KONYA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ WHATSAPP “ENGELLİ İHBAR HATTI” FAALİYETE GEÇTİ

Konya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından engelli vatandaşlar için örnek bir çalışma başlatıldı. 7/24 engelli vatandaşlara hizmet edecek olan WhatsApp ihbar hattı çalışmaya başladı.

ENGELLİLER HANGİ ŞİKAYETLERDE BULUNABİLECEK?

Konya kent merkezinde yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla trafik içinde engelli park yerlerine ve engelli rampaları önüne geçişi engelleyecek şekilde park eden araçlara anında müdahale etmek için, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından “Engelleri Kaldırıyoruz” adıyla oluşturulan WhatsApp grubu ihbarların anlık ve etkin şekilde değerlendirilmesini sağlayacak.

konyada-polisi-engelliler-icin-whatsapp-ihbar-hatti-kurdu.jpeg

KONYA POLİSİ ENGELLİLER İÇİN WHATSAPP’TA DA 7/24 ONLİNE  OLACAK

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nün yaptığı çalışmalarda şehir genelinde engellilere özel tertibatlı yaklaşık 12 bin araç bulunuyor. Engelli vatandaşlar, gün içerisinde trafikte yaşadığı aksaklıkları ve mağduriyetleri bu ihbar hattından bildirerek trafik ekiplerine ulaşacak. Engelli park yerlerine park eden araçlar, engelli yürüyüş yoluna park eden araçlar, kaldırımlarda engelli iniş rampalarının ihlalleri gibi durumlar bildirilerek trafik ekiplerince anında müdahale edilecek.

konyada-polisi-engelliler-icin-whatsapp-ihbar-hatti-kurdu-001.jpg

KONYA ENGELLİ İHBAR HATTI WHATSAPP TELEFON NUMARASI (2021 - 2022)

Konya’da engelli vatandaşlar, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı Engelli İhbar Hattı WhatsApp grubuna 0537 569 30 81 telefon numarası üzerinden başvuruda bulunabilecekler.

ENGELLİLERE ÖZEL PARK YERLERİ 80 KAMERA İLE İZLENİYOR

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünce Kent Yönetim Sistemi görevlileri tarafından teknolojinin tüm imkânlarından yararlanılarak cadde, sokak, alan ve parklar 7/24 izleniyor. Alışveriş Merkezleri, hastane ve ana arterlerde bulunan engelli park yerleri 7/24 izlenerek kural ihlali yapan ve engelli park yerlerini ihlal eden sürücüler uyarılıyor. Aracını çekmediği takdirde cezai işlem uygulanıyor.

konyada-polisi-engelliler-icin-whatsapp-ihbar-hatti-kurdu.jpg

Kent Yönetim Sistemi, engelli alanı olan bölgelerin kamera sistemlerine uydu üzerinden bağlanarak yaklaşık 80 kamera ile engellilere özel park alanlarının takiplerini gerçekleştiriyor.

konyada-polisi-engelliler-icin-whatsapp-ihbar-hatti-kurdu-001.jpeg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.