Konya Ramazan Bayramına hazır

On bir ayın sultanı Ramazan bitti, Müslümanlar bayram yapacak. Konya’da Ramazan Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Peki bayram namazı saat kaçta kılınacak, toplu ulaşım kaç gün ücretsiz olacak? Ayrıntılar haberimizde.

Konya Ramazan Bayramına hazır

2024 yılı Ramazan ayı bugün sona erdi. Ramazan Bayramı arefesinde mezarlıklar ziyaret edildi, alışverişler yapıldı, bayramlıklar alındı.

KONYA BAYRAM NAMAZI SAAT KAÇTA 2024?

Bir ay boyunca oruçlarını tutup ibadetlerini yapan Müslümanlar, 10 Nisan 2024 Çarşamba günü Ramazan Bayramını idrak edecek. Diyanet İşleri Başkanlığı, Konya Ramazan Bayramı namazı saatini 06.52 olarak açıkladı.

KONYA RAMAZAN BAYRAMINA HAZIR

Konya’da huzurlu bir bayram için her türlü tedbir alındı. Otobüs ve tramvaylar bayramın 3 günü de pazar tarifesiyle ücretsiz hizmet verecek. Bugün ücretsiz hizmet veren KONPARK’a it otoparklar bayram sonuna kadar da aynı şekilde çalışacak.

2024/01/05/turkiyenin-en-ucuz-sehri-konyada-gecen-yil-1024-milyon-yolcu-tasindi-tramvay-otobus-toplu-ulasim-001.jpg

KONYA BELEDİYE ŞİKAYET HATTI

İtfaiye, KOSKİ ve Zabıta ekiplerinin görev başında olacağı Konya’da vatandaşlar, şikayetlerini 444 55 42 veya Alo 153 no’lu telefona bildirebilecek.

Bu arada Selçuklu’nun simge mekanlarından Sille Baraj Parkı, Selçuklu Seyir Tepesi ve Rahmet Ormanları ikinci gün açık olacak ve bayram boyunca misafirlerini ağırlayacak.

sille-baraj-parki.jpg

HABER DAİRESİ 7/24 HABER ULAŞTIRMAYA DEVAM EDECEK

Türkiye'nin Haber Dairesi de bayram hazırlıklarını tamamladı, güçlü kadrosuyla bu bayramda da sizi habersiz bırakmayacak.

Son Dakika ve Güncel haberler WhatsApp aracılığıyla size anında ücretsiz olarak ulaştırılıyor...

WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.