Konya Selçuk Üniversitesi personel alımı 2024 | TIKLA BAŞVUR

Konya Selçuk Üniversitesi, personel eksiğini gidermek için yeni bir ilan yayınladı. 110 personel alımı için başvurular online olarak alınacak. İşte kadro dağılımı, başvuru adresi ve ayrıntılar.

Konya Selçuk Üniversitesi personel alımı 2024 | TIKLA BAŞVUR

Selçuk Üniversitesi Rektörlüğü, sözleşmeli (4/B) personel alım ilanı yayınladı. İlanda, “Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2'inci maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen pozisyonlara toplam 110 (yüz on) adet sözleşmeli personel alınacaktır.” İfadeleri yer aldı.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI 2024 KADRO DAĞILIMI

İlana göre alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Hemşire 40 kişi, Eczacı 2 kişi, Diğer Sağlık Personeli (Dil ve Konuşma Terapisti) 1 kişi, Tekniker (Biyomedikal) 1 kişi, Büro Personeli 5 kişi, Destek Personeli (Temizlik) 11 kişi, Destek Personeli (Hasta Bakıcı) 15 kişi, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Sekreter) 8 kişi, Sağlık Teknikeri (Tıbbi Görüntüleme) 4 kişi, Sağlık Teknikeri (Radyoterapi) 2 kişi,

Sağlık Teknikeri (Diyaliz) 2 kişi, Sağlık Teknikeri (Fizyoterapi) 2 kişi, Sağlık Teknikeri (Elektronörofizyoloji) 2 kişi, Sağlık Fizikçisi 1 kişi, Destek Personeli (Aşçılık) 2 kişi, Destek Personeli (Şoför) 2 kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Erkek) 7 kişi, Koruma ve Güvenlik Görevlisi (Kadın) 3 kişi.

konya-selcuk-universitesi-personel-alimi-2024-tikla-basvur.jpg

KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Selçuk Üniversitesi bünyesinde görevlendirilmek üzere alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, aşağıdaki linkten 11 Mart tarihine kadar başvurularını yapabilecek.

KONYA SELÇUK ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Başvuru şartları, gerekli belgeler ve sürece dair detaylara ise aynı linkten ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.