Konya Selçuklu Belediyesi eğitim desteğinde başvurular başladı! TIKLA BAŞVUR

Konya Selçuklu Belediyesi, lisans ve önlisans öğrencilerine verilecek 2.500 TL eğitim desteğinde başvuruların başladığını duyurdu. İşte Selçuklu Belediyesi eğitim desteği başvurusu 2023 başvuru linki ve ayrıntılar.

Konya Selçuklu Belediyesi eğitim desteğinde başvurular başladı! TIKLA BAŞVUR

Selçuklu Belediyesi tarafından geçtiğimiz günlerde duyurulan, Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki herhangi bir önlisans ve lisans programına ilk defa yerleşen öğrencilere verilecek 2.500 TL eğitim desteğinde başvurular başladı.

SELÇUKLU BELEDİYESİ ÖNLİSANS – LİSANS EĞİTİM DESTEĞİ 2023 BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Adli sicil kaydı bulunmamak. Selçuklu ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak. Aktif olarak bir işte çalışmıyor olmak.

25 yaşını geçmemiş olmak. 10.09.2023 tarihinden sonra yapılan ikamet değişimleri kabul edilmeyecektir.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde herhangi bir üniversiteye yerleşmiş olmak. Üniversitelerin ön lisans ve lisans programlarına 2023 yılında ilk defa yerleşmiş olmak.

Açık öğretim veya uzaktan öğretim kazanan öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecektir. Devlet ve vakıf üniversitelerini kazanmış olan öğrenciler başvurabilecektir.

Bu eğitim desteği tek sefere mahsus olmak üzere şartları sağlayan ve başvuruda bulunan her öğrenci için 2500 Türk lirasıdır. Bir öğrenci sadece tek bir eğitim desteğine başvuru yapılabilecek ve tek bir destekten yararlanabilecektir.

IBAN bilgisi Öğrenciye ait olmak zorundadır. Öğrenciye ait olmayan IBAN bilgisi girildiği takdirde başvuru geçersiz sayılacaktır.

konya-selcuklu-belediyesi-egitim-desteginde-basvurular-basladi-tikla-basvur.jpg

2023 SELÇUKLU BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEĞİ BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER NELER?

Tarihçeli Yerleşim Yeri ve Diğer Adres Belgesi (Belgede adres ya da diğer adres kısmında “Selçuklu” ibaresi bulunmayan belgeler başvuru şartlarını sağlamamaktadır.)

Adli Sicil Kaydı, SGK Tüm Hizmet Dökümü, ÖSYM Yerleştirme Belgesi, Öğrenci Belgesi (Okul Kayıt Belgesi).

KONYA SELÇUKLU BELEDİYESİ EĞİTİM DESTEĞİ BAŞVURUSU 2023

Selçuklu Belediyesi eğitim desteğinden faydalanmak isteyen öğrenciler, başvurularını 24 Eylül tarihine kadar aşağıdaki link üzerinden yapabilecek.

KONYA SELÇUKLU BELEDİYESİ LİSANS – ÖNLİSANS EĞİTİM DESTEĞİ BAŞVURU FORMU VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.