Konya Selçuklu Belediyesi lise eğitim desteği başvurusu 2023

Konya Selçuklu Belediyesi, lise son sınıf öğrencilerine 1.500 TL eğitim desteği verecek. Peki şartlar neler, başvurular nasıl yapılacak? İşte başvuru formu ve ayrıntılar.

Konya Selçuklu Belediyesi lise eğitim desteği başvurusu 2023

Selçuklu Belediyesi, 2023-2024 eğitim öğretim döneminde öğrencilere eğitim desteğinde bulunuyor.

Lise ziyaretinde konuşan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, “Yeni eğitim öğretim döneminin tüm öğrenci, öğretmen ve veliler için hayırlı olmasını diliyorum. Eğitim dönemine kavuşan çocuklarımızın heyecanına ortak olmak için Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile birlikte okullarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz.

Bu yıl sınav yılınız. Hepinize başarılar diliyoruz, Allah kolaylık versin. Eğitime ve okullarımıza büyük önem veriyoruz. Sizin okulunuz da bizim için özel. Hem elde ettiğiniz başarılarınızla adınızdan söz ettiren bir okulsunuz hem de geçmiş süreçlerde yapılan çalışmalarınız ortada. Okul ortamınızda hocalarınız ve idarecilerinizde hakikaten sizlere de çok büyük değer veriyorlar.

konya-selcuklu-belediyesi-lise-egitim-destegi-basvurusu-2023-001.jpg

Okula da aynı şekilde büyük önem veriyorlar. Bizler de belediye olarak katkı sunmamız gereken bir durum varsa bunlarla ilgili hocalarımızla görüşüyoruz. Elimizden gelen çabayı, gayreti gösteriyoruz. Yeter ki sizler en iyi şartlarda eğitim öğretim hayatınızı devam ettirin ve güzel başarılar elde edin. Bunun için gayret ediyoruz.

Bu sene size bir müjdemizde var. Lise son sınıf öğrencilerine eğitim desteğinde bulunacağız. Selçuklu Belediyesi olarak 1500 TL biz destek olacağız, 3000 TL’de Büyükşehir Belediyemiz destek olacak.

Kitap, kırtasiye ve yardımcı kaynak ürünlerinde bir miktar da olsa öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz.” dedi.

konya-selcuklu-belediyesi-lise-egitim-destegi-basvurusu-2023-002.jpg

SELÇUKLU BELEDİYESİ LİSE SON SINIF (12. SINIF) EĞİTİM YARDIMI BAŞVURUSU 2023 – 2024

Başkan Pekyatırmacı’nın geçtiğimiz günlerde duyurduğu eğitim desteğine başvurmak isteyen öğrenciler başvuruların ne zaman başlayacağını araştırıyor.

Başvurular henüz başlamadı. Yapılacak duyurunun ardından başvuru formu, başvuru şartları ve ayrıntılara bu sayfadan ve HaberDairesi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

konya-selcuklu-belediyesi-lise-egitim-destegi-basvurusu-2023.jpg

Selçuklu Belediyesi Eğitim Desteği Başvurusu 2023 – 2024, Selçuklu Belediyesi Lise Yardım Başvurusu, 2023 Selçuklu Belediyesi 12. Sınıf Eğitim Desteği Başvuru, Selçuklu Belediyesi Eğitim Desteği Başvuruları Ne Zaman, Başvurular Başladı Mı? Selçuklu Belediyesi 1500 Tl Başvuru Gibi Aramaların Sonuçlarına Bu Sayfadan Ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.