Konya Teknik Üniversitesi personel alımı 2024 | Başvurular başladı!

Konya Teknik Üniversitesi, kadrosuna sözleşmeli personel alacak. Başvurular 15 Ocak tarihine kadar şahsen alınacak. İşte şartlar, başvuru formu ve ayrıntılar.

Konya Teknik Üniversitesi personel alımı 2024 | Başvurular başladı!

Konya Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, sözleşmeli personel alım ilanı yayınladı. İlanda, “Üniversitemiz birimlerinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan "Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar’da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrası gereğince “Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle” sözleşmeli personel alınacaktır.” İfadeleri yer aldı.

2024 KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI KADRO DAĞILIMI

İlana göre alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Programcı 3 kişi, destek personeli 1 kişi.

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI 2024 BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Adaylarda aranan genel şartlar şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak.

Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk,

Zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, Hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması gerekmektedir. 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

Son 1 (bir) yıl içerisinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmemiş olması veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmesini tek taraflı feshetmemiş olmak.

konya-teknik-universitesi-personel-alimi-2024-basvurular-basladi.jpg

Belirtilen öğrenim düzeylerinin birinden mezun olmak, aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

Adayların 2022 KPSS(B) grubu puan türlerinden lisans mezunları için KPSSP3, ön lisans mezunları için KPSSP93 ve lise mezunları için KPSSP94 puan türüne sahip olması gerekmektedir. Ayrıca deneyim şartı istenilenlerin çalışma süreleri ve belgelerin asılları değerlendirilecektir.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. Özel şartlarda istenilen SERTİFİKA, BELGE VE HİZMET SÜRELERİNİN ilanın Resmi Gazete’de yayımlanma tarihinden önce sağlanıyor olması gerekmektedir. İlan tarihinden sonra alınan belge ve sertifikalar değerlendirmeye alınmayacaktır.

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Konya Teknik Üniversitesi tarafından alım yapılacağı duyurulan kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 15 Ocak tarihine kadar aşağıdaki linkten alacakları başvuru formu ve istenilen belgeler ile Personel Daire Başkanlığına şahsen yapabilecek.

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

Ayrıca sürece dair detaylara ise aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2024 KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.