Konya TOKİ Ardıçlı’da sözleşme imzalama tarihleri belli oldu

TOKİ’nin, Konya Selçuklu Ardıçlı'da satışa çıkardığı 2+1 ve 3+1 nitelikli 430 konut için kura heyecanı sona erdi. Şimdi sıra sözleşmelerin imzalanmasında. TOKİ, sözleşme imzalama tarihlerini tüm konut tipleri için tek tek açıkladı. İşte o tarihler.

Konya TOKİ Ardıçlı’da sözleşme imzalama tarihleri belli oldu

TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı 2022 kura sonuçları belli oldu. Kurada ismi çıkanlar, şimdi de TOKİ Selçuklu Ardıçlı’da satış sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? sorusunun cevabını arıyor.

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tüm konut tipleri için sözleşme imzalama tarihlerini tek tek belirledi ve duyurusunu yaptı.  

TOKİ, UYGUN FİYATLARLA VATANDAŞI EV SAHİBİ YAPMAYA DEVAM EDİYOR

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Konya Selçuklu Ardıçlı’da orta gelir grubu vatandaşlara yönelik 430 konutu satışa çıkardı ve başvuru aldı.

Kuralı konut satış duyurusunda; TOKİ Konya Selçuklu Ardıçlı Projesinde 372 adet 2+1 daire ve 58 adet 3+1 konut yer aldı.

TOKİ KONYA ARDIÇLI KONUT BAŞVURUSU

Konya’nın Selçuklu İlçesi Ardıçlı Mahallesi 2-4-5-6. etaplar konut projesi kapsamında üretilecek 430 adet konut için başvurular, 03 - 12 Ocak 2022 tarihleri arasında, Türkiye Halk Bankası’nın Konya’daki şubeleri aracılığıyla alındı.

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ’de satışa sunulacak 2+1 ve 3+1 daireler için kura çekilişi, dün (20 Ocak 2022) gerçekleştirildi. Ardıçlı TOKİ kura çekilişi 2022 sonrası tüm talihlilerin isimleri belirlendi.

ARDIÇLI TOKİ KONYA SELÇUKLU KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI (2022) İÇİN TIKLAYIN

2021/03/29/toki-konya-ardiclida-170-konut-satisi-icin-basvurular-bugun-basladi-basvurular-nereye-ve-nasil-yapilacak.jpeg

TOKİ SELÇUKLU ARDIÇLI’DA SATIŞ SÖZLEŞMELERİ NE ZAMAN İMZALANACAK?

Kura çekilişi sonrası talihli isimler, TOKİ Selçuklu Ardıçlı’da satış sözleşmeleri ne zaman imzalanacak? sorusunun cevabını aramaya başladı. TOKİ, sözleşme imzalama tarihlerini tüm konut tipleri için tek tek açıkladı.

İşte o tarihler:  

konya-toki-ardiclida-sozlesme-imzalama-tarihleri-belli-oldu.pngkonya-toki-ardiclida-sozlesme-imzalama-tarihleri-belli-oldu-001.png

konya-toki-ardiclida-sozlesme-imzalama-tarihleri-belli-oldu-002.png

konya-toki-ardiclida-sozlesme-imzalama-tarihleri-belli-oldu-003.png

TOKİ KONYA SELÇUKLU ARDIÇLI KONUT FİYATLARI VE ÖDEME PLANI

Konya Selçuklu Ardıçlı TOKİ Konut Projesinde yer alan 2+1 daireler; en az 210 bin TL en fazla ise 339 bin TL'ye satılacak. Konutları almak isteyenlere yüzde 10 peşinat ödemesi ve 180 ay vade imkanı sunulacak. En düşük peşinatlı ödeme planında müşteriler 21 bin 043 lira peşinat ödeyip aylık 1052 TL taksitle ev sahibi olabilecekler.

Ardıçlı TOKİ’de 3+1 daire almak isteyenler için fiyatlar 238 bin TL ile 377 bin lira arasında değişiyor. Sunulan en düşük taksitli ödeme planında 23 bin 856 TL peşinat ve aylık 1193 lira taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor.

2021/03/29/toki-konya-ardiclida-170-konut-satisi-icin-basvurular-bugun-basladi-basvurular-nereye-ve-nasil-yapilacak-001.jpeg

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.