Konya trafiğinde yeni dönem başlıyor

Konya Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Tekirdağ Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, geçtiğimiz aylarda araba kullandığı sırada telefon ile konuşan kızına ceza yazan trafik polisine takdirname vermesiyle gündeme gelmişti.

Konya trafiğinde yeni dönem başlıyor

Resmi Gazetede yayımlanan kararname ile Konya İl Emniyet Müdürlüğüne halen Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüten Mustafa Aydın atandı. 

1961 yılında Gümüşhane'nin Kelkit İlçesinde doğan ve ülkemizin farklı illeriyle birlikte Emniyet Genel Müdürlüğünün değişik birimlerinde görev yapan Aydın, 2016 yılından buyana da Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğünü yürütüyordu. 

Özellikle trafik konusunda hassasiyetiyle bilinen Aydın, geçtiğimiz aylarda araba kullandığı sırada telefonla konuşan kızına ceza yazan trafik polisini ödüllendirmesiyle gündeme gelmişti. 

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Trafik Şubesi'nde görevli bir polis memuru, Aydın'ın kızı Gizem Aydın'ı trafikte seyir halindeyken telefonla konuşurken görerek "Seyir halinde cep veya araç telefonu ile benzer haberleşme cihazlarını kullanmak" suçundan para cezası uygulamıştı.

Durumdan haberdar olduktan sonra cezayı kesen polis memurunu takdirname ile ödüllendiren Emniyet Müdürü Aydın, trafik kurallarına herkesin uyması gerektiğini belirterek, "İlk önce bizler trafik kurallarına riayet etmeliyiz. Daha sonra ise vatandaştan uymasını beklemeliyiz. Kızıma ceza yazan polise takdirname verdim. Arkadaşımız görevini yapmış. Trafikte seyrederken telefonda konuşulmaması gerekiyor" ifadelerini kullanmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.