Konya trafiğinin sorunlu noktasına 3 katlı kavşak yapılıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, trafik akışının sorunlu noktalarından Otogar Kavşağında hayata geçirecekleri yeni projeyi canlı yayında açıkladı. Altay, “Otogar Kavşağı 3 katlı kavşak haline gelecek.” dedi.

Konya trafiğinin sorunlu noktasına 3 katlı kavşak yapılıyor

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ortak yayında Mustafa Tatlısu ve Kerem İşkan’ın geride bıraktığımız dönemde hayata geçirilen yatırımlar ve yeni dönem projelerine dair sorularını yanıtladı.

Ulaşım yatırımlarına verdikleri önemden özellikle bahseden Başkan Altay, trafik akışının sorunlu noktalarından Otogar Kavşağında hayata geçirecekleri yeni projeyi ilk kez burada açıkladı.

“3 KATLI KAVŞAK HALİNE GELECEK”

Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay şunları söyledi:

“Dr. Halil Ürün Caddesi’nde otogardan başlayıp; Otogar Kavşağı, Dr. Sadık Ahmet Caddesi, Aksaray Yolu Kavşağı ve Aslım Caddesine devam edecek Yeni Sanayi Sitesi Tramvay Hattının 2. etabı kapsamında Otogar Kavşağında, Sadık Ahmet Caddesi’nden Dr. Halil Ürün Caddesi’ne hem tramvayı hem de taşıtları üstten alacağımız bir üst geçit inşaa edeceğiz. Otogar Kavşağı 3 katlı kavşak haline gelecek.

konya-trafiginin-sorunlu-noktasina-3-katli-kavsak-yapiliyor.png

“HER SABAH CANLARINA OKUYORUM”

Ama bu çalışmaları sıraya koymamamız gerekiyordu. Önce Fırat Caddesi Kavşağı’nı bitirmemiz lazım. Her sabah arkadaşların canına okuyorum, bir an önce orayı tamamen açmaları için… Belki bu arada sistemin rahatlaması için Fırat Caddesi ile Türmak Kavşağı arasına küçük bir müdahalede bulunmamız gerekebilir.

konya-trafiginin-sorunlu-noktasina-3-katli-kavsak-yapiliyor-001.png

“PROBLEMLERİ BİLİYORUZ”

Vatandaşlarımızın gönlü rahat olsun. Problemleri biliyoruz. Şehre hakimiz. Sorunları biliyoruz. Hepsi aynı anda yapılamıyor. Çünkü bunun nedenleri var. Yanlış bir iş yaptığınızda geri dönme şansınız olmuyor.”

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum