TOKİ, Konya’da 126 konut için kura çekecek

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 100 bin konut kampanyası kapsamında Konya’nın Tuzlukçu ilçesinde hak sahibi ve konut belirleme kura çekilişi yapacak. İşte kuraya katılacakların tam listesi ve diğer detaylar.

TOKİ, Konya’da 126 konut için kura çekecek

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı TOKİ, vatandaşları uygun fiyatlarla ev sahibi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor.

KONYA TUZLUKÇU TOKİ KURA ÇEKİLİŞİ 2022 TARİHİ BELLİ OLDU

Bu kapsamda, Konya’nın Tuzlukçu İlçesindeki 126 konut projesinde hak sahibi ve konut belirleme kurası duyurusu yapıldı.

Duyuruda şu ifadeler yer aldı:

“100 bin konut kampanyası dahilinde idaremizce Konya Tuzlukçu 126 Konut Projesi kapsamında "Hak Sahibi Ve Konut Belirleme Kurası"  07 Haziran 2022 tarihinde saat 14.30'da, Noter huzurunda, seyircisiz olarak gerçekleştirilecektir. Kura çekilişi idaremizin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı olarak yayınlanacaktır. Kura çekişilişini müteakip gayrimenkul sözleşme imzalama işlemlerine ilişkin yeni bir duyuru yapılacaktır.”

TUZLUKÇU TOKİ KURA LİSTESİ 2022

TOKİ, başvurular sonrası 2+1 ve 3+1 konutlar için kuraya katılacakların listesini de yayımlandı. Listeye, aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

TOKİ KONYA TUZLUKÇU 2+1 KONUT KURA LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

TOKİ KONYA TUZLUKÇU 3+1 KONUT KURA LİSTESİ İÇİN TIKLAYIN

TOKİ Konya Tuzlukçu 2+1 kura çekilişi sonucu, Tuzlukçu 3+1 kura çekilişi sonucu isim listesi, TOKİ Konya Tuzlukçu kura sonucu listelerine, çekilişin yapıldığı andan itibaren bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AÇIKLAYACAK

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Murat Kurum, daha önce yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ağustos ayında yeni bir proje ile vatandaşlara peş peşe müjdeler vereceğini açıklamıştı. Kurum, "Konut ihtiyacı olan vatandaşlarımız için yeni bir paket açıklandı. Bu çalışmayı biz yine sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın konut alabilmelerine imkan sağlayacak çalışmaları birlikte yürütüyoruz. Girdide, hammaddede, geliştiricilere destek olabilecek çalışmaları yapıyoruz. Son 20 yılda Sayın Cumhurbaşkanımız vatandaşlarımız ev sahibi olsun diye bir çalışma başlattılar. 2002 yılından bugüne 1 milyon 137 bin konut üretmişiz ve üretmeye de devam ediyoruz. İnşallah ağustos ayında da sanayi tesisleri kuracağız. Orta ölçekli işletmeci kardeşlerimiz illerde gelen talebe göre belirlediğimiz alanlarda sanayi sitesi kuracağız. Kura yöntemiyle çok az peşinatlarla 15-20 yıllık vadelerle olacak. İlk kez bu programda söylüyorum, ağustos ayında Sayın Cumhurbaşkanımız bu projeyi vatandaşlarımıza sunacaklar." demişti.

Haber Dairesi

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.