Konya Valisi Özkan pandemi hastanelerinde inceleme yaptı

Konya Valisi Vahdettin Özkan, sadece koronavirüs hastalarının tedavi edildiği Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret etti. Sağlık Müdürü Mehmet Koç ve Rektör Metin Aksoy’dan bilgi alan Vali Özkan’ın, yoğun bakımda koronavirüs tedavisi devam eden Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ı da ziyaret edip durumu hakkında doktorlarla görüştüğü öğrenildi.

Konya Valisi Özkan pandemi hastanelerinde inceleme yaptı

Vali Vahdettin Özkan, vaka sayısının arttığı Konya’da hastanelerdeki son duruma dair bilgi almak amacıyla ilk olarak Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gitti. 

Sağlık Müdürü Mehmet Koç’un da bulunduğu ziyarette Vali Özkan, Rektör Metin Aksoy ve hastane yetkililerinden bilgi aldı, hastaları ziyaret etti. 

KOVİD-19 TEDAVİSİ GÖREN BAŞKAN OFLAZ İLE GÖRÜŞTÜ

Vali Özkan’ın, yoğun bakımda koronavirüs tedavisi devam eden Çumra Belediye Başkanı Halit Oflaz’ı da ziyaret edip durumu hakkında doktorlarla görüştüğü öğrenildi. Oflaz’ın durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Rektör Metin Aksoy ve hastane idarecilerinden pandemi sürecinde gelinen son durumu öğrenen Vali Özkan daha sonra, Konya Şehir Hastanesine taşınma işlemleri tamamlandıktan sonra sadece koronavirüs hastalarının tedavi edildiği Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine geçti.

Özkan burada, İl Sağlık Müdürü Mehmet Koç ve diğer ilgililerle vaka sayısındaki artış ve halka sunulan sağlık hizmetlerine ilişkin değerlendirme yaptı. 

Vali Özkan, bütün sağlık çalışanlarına fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür etti, salgınla mücadelede toplumun her kesimine ve her bireye görev düştüğünü dile getirdi. 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.