Konya Valisi Özkan’dan kaza açıklaması

Konya Valisi Vahdettin Özkan akşam saatlerinde otomobilin yayalara çarpması sonucu hayatını kaybeden 5 kişinin yakınları ile tedavi altına alınan yaralıları ziyaret etti. Özkan, ilgili kurumların koordinasyon içerisinde sürecin takibini yaptığını söyledi.

Konya Valisi Özkan’dan kaza açıklaması

Konya'da, yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpmasıyla can veren 5 yayanın kimliği belli oldu.

Yayalardan anneanne Fadime Aslan (52), torunları Elif Aslan (14), Fadime Aslan (7) ile Sultan Aslan (33) ve Emine Atalay (32) yaşamını yitirdi, otomobilde yolcu olarak bulanan Ceylin Naz Övüş (17) ile yolun karşısına geçmeye çalışan Hasan Atalay (11), Ali Cemal Atalay (8) ve Fadime Aslan ise yaralandı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde tedaviye alınan bir kadının kimliği ise henüz belirlenemedi.

VALİ ÖZKAN: SÜRECİN TAKİBİ YAPILIYOR

Konya Valisi Vahdettin Özkan, kazadan sonra yaralananların tedavi gördüğü Konya Şehir Hastanesine geldi. Hastane yetkililerinden yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili bilgi alan Vali Vahdettin Özkan, hastanede yaralıları ve hayatını kaybedenlerin yakınlarını ziyaret etti. Özkan, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır; yaralılara şifa diledi. Özkan, yaralıların tedavisi ile ilgili hastanelerde gerekenlerin yapıldığını, ilgili kurumların koordinasyon içerisinde sürecin takibini yaptığını kaydetti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum