Son Dakika: Konya ve çevresinde hissedilen deprem oldu
Son dakika haberi! Konya ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssünü Selçuklu, büyüklüğünü 3,0 olarak duyurdu.
Haber Dairesi muhabirinin edindiği bilgiye göre; Konya ve çevresinde hissedilen bir deprem meydana geldi.
Kandilli Rasathanesi depremin merkez üssünü Selçuklu, büyüklüğünü 3,0 olarak duyurdu.
Depremin saat 23.53'te, 3,9 kilometre derinlikte yaşandığı belirtildi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Konya Selçuklu merkezli 3.0 şiddetinde deprem meydana geldi. Şu ana kadar AKOM’a ulaşan olumsuz bir durum yok. Allah beterinden muhafaza etsin." dedi.
VATANDAŞLAR SOKAĞA ÇIKTI
Sarsıntı, Konya merkezde şiddetli olarak hissedildi. Bazı vatandaşlar deprem sonrası sokağa çıktı.
Konya Alaaddin Tepesinde de bir grup vatandaşın toplandığı görüldü.
Konya AFAD Müdürü Yıldız Tosun da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Geçmiş olsun güzel şehrim. Şu an da Kahramanmaraş'tayız. Aldığımız bilgilere göre meydana gelen deprem sonucu kriz merkezimize an itibariyle herhangi bir hasar, olumsuz durum bildirilmemiştir. Ekiplerimiz teyakkuz halinde olup gelişmeler takip edilmektedir." ifadelerini kullandı.
Konya deprem son dakika, son dakika deprem Konya, Konya son dakika deprem, Konya, Konya'da deprem son dakika, Konyada deprem, deprem son dakika Konya, Konya son dakika, son dakika Konya deprem, Konya'da deprem oldu mu?, Konya haber, Selçuklu deprem, Karatay deprem, Meram deprem, Konya fay hattı aramalarının sonuçlarına günün her saati bu ekrandan ulaşabilirsiniz.
Haber Dairesi (Konya Haber)
Kaynak:Haber Merkezi
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Rabbim korusun. Deprem haberini okuyunca çok ürperiyoruz Geçmiş olsun.
Yanıtla (1) (0)Konya'da evler çok eski özellikle ince minareye yakın olan o ada denilen yerler zaten önceden olan deprem nedeniyle çok hasar oldu insanlar maddi imkansızlıklardan bakım onarım yaptıramıyor yetkililer ise hiç oralı değil illa bir felaket mi yaşanması gerekiyor harekete geçmek için iddia ediyorum burayı gelip incelemeler kimseye oturma izni verilmez son deprem 4_4,5 olsaydı şimdi ölümleri konuşuyorduk yetkililere sesleniyorum lütfen bu bölgeyi bir inceleyin zaman geç olmadan lütfen..!!!!!!!!!
Yanıtla (1) (0)Haklısın kardeşim de herşeyi devletten beklemek anlamsız... Zamanında yaparken ucuza kaçıyor vatandaş, buraya kentsel dönüşüm geldi ver daireni diyince diyor ki benim 3 katlı evim var, ver 3 daire diyor,halbuki o üç dairenin enkazından çıkamayacak... Türkiyede yüzbinlerce ev var ciddi bir depremde yıkılacak, hangisini nasıl yapsın yetkililer?
Yanıtla (1) (0)Sabahta oldu hisseden var mı
Yanıtla (0) (0)MÜSTAKIL DAIRENIZ NERDE BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIM
Yanıtla (0) (0)Tekrarlayacak mı acaba
Yanıtla (0) (1)